avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere recurs-contencios administrativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere recurs-contencios administrativ

De aproximativ un an sunt intr-un proces cu academia de politie pt un abuz savarsit impotriva mea in urma caruia am fost exmatriculat si nu mi-am permis sa angajez un avocat si am incercat sa ma "lupt" de unul singur si am pirdut in prima instanta si as vrea sa fac recurs. E ultima mea sansa in aceasta etapa si nu as vrea sa dau cu piciorul poate cineva sa ma ajute cu un model de cerere recurs sau daca cineva doreste sa ma ajute cu formularea unei astfel de cereri.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dragos-ionut , utilizator 13:48, 11 Martie 2012
Daca detaliati mai mult problema dvs va putem ajuta in formularea ceerii de recurs ... modele se gaseste , dar trebuie adaptate la o situatie concreta...
1. care a fost obiectul actiunii principale?
2. motivrea si solutionarea primei instante
3 cand vi s-a comunicat hotararea primei instante
1.obiectul actiunii principale a fost anulare actului actului administrativ, in speta dispozitia rectorului
2.instanta respinge cererea ca neintemeiata
3.s-a comunicat pe 06.03.2012 in sedinta publica
cand merg sa depun cererea de recurs trebuie sa platesc o taxa de timbru si timbre judiciare inainte?
si cat este valoarea acesteia?
multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru recurs dragos-ionut dragos-ionut sunt intr-un proces si am pirdut in prima instanta la curtea de apel si acum as vrea sa fac recurs iccj. cand merg sa depun cererea de recurs trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat sau nu?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Speta: Există o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă , prin care se respinge, pe cale de excepţie, datorită netimbrării, o cerere de ... (vezi toată discuția)
Formularea unei cereri de recurs tlefter tlefter Am deschis actiune la Tribunal pentru: 1- anulare decizie de debit. 2-emiterea unei noi decizii corect calculata. Solutie: Instanta a respins actiunea ca ... (vezi toată discuția)