avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate guzi

Activitate guzi

Sunt casatorit de 22 de ani ,in prezent sunt in divort o acuz de infidelitate am 2 martori oficiali,dar am dat la pace cu unul din amanti si vreau sa-l pun ca martor ,intrebare:pot sa-l pun ca martor la proces?
Vreau sa castig acest proces pentru a cere daune morale
Multumesc,cu stima si respect-o duminica placuta:stunned:
Sunt in divort,am doi martori oficiali si vreau sa schimb pe un martor cu altul,cum procedez?:O
Am 22 de ani de casatorie,sotia a inaintat divort ,am avut prima infatisare dar eu nu am fost de acord cu divortul si am acuzat de infidelitate am dovezi vin cu martori .Ea vrea sa puna ca martori pe cei 2 copii majori ai nostri .intrebarile care vreau sa le pun:-am sanse sa castig procesul si sa-i cer daune morale?
copii au dreptul sa fie martori in favoarea ei?
Mentionez ca timp de 7 ani consecutiv sotia pleca de sarbatori la amantul ei si ma lasa singur cu copii sa fac sarbatorile -ea fiind invatatoare are 72 de zile lucratoare concediu de odihna deci practic aproape 4 luni eram singur cu copii
s-au in paralel sa atac acuzatiile si s-o contraatac cu infidelitate raspunde-mi te rog
In concluzie sa nu fiu de acord cu divortul si sa atac fiecare acuzatie
Sotia a intentat divort ,prima infatisare avem in luna ianuarie 2012 ,eu sunt de acord cu divortul dar nu sunt de acord cu motivele divortului.Eu o acuz de infidelitate ( am dovezi) .Avem 2 baieti gemeni in varsta de 22 de ani sun studenti ..De 7 ani craciunul,revelionul,pastele si toate vacantele copiilor le fac cu ei ,sotia ne lasa singuri ea chipurile pleaca la parinti dar in realitate se duce la amantul ei.Fiind invatatoare are 72 de zile lucratoare concediu ,deci practic mai tot timpul este plecata cand copiii vin acasa in vacanta,
Apartamentul l-am obtinut inainte de casatorie dar am trecut-o si pe ia. Dupa aceea l-am cumparat eu,(am dovezi) salariul meu este de 3-4 ori mai mare decat al ei,si toate lucrurile din apartament l-am cumparat eu (am dovezi)
Am cateva intrebari sa va pun.
- ce baza legala am ca sa castig apartamentul si bunurile din casa ,sau cum trbuie sa procedez ca sa castig procesul:wassat::sorry::P