avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate MitreaINastase

Activitate MitreaINastase

PRESEDINTELE ASOCIATIEI SI CASIERA AU FURAT BANI DE LA LOCATARI , O PARTE DIN BANI AU FOST RECUPERATI IN URMA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI. CU SUMA PRIMITA SE POATE ACOPERI DATORIA LA FIECARE APARTAMENT CARE ARE DE PLATIT RESTANTE CATRE ASOCIATIE? DE ASEMENEA DACA NU LOCUIESTE NIMENI LA APART AMENT ESTI OBLIGAT SA PLATESTI LUMINA PE SCARA , FEMEIA DE SERVICIU, ADMINISTRATORUL. S. A..
Discuție IAS teren
pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind batrana i se spunea ca nu sa facut recolta si in fond nu primea nimic si nici dupa ce mama mea a decedat nu am mai primit nimic. Titlul de proprietate este pe numele tatalui meu ,decedat de 5o ani ,datorita uneui erori de prenume,adica este scisa porecla in loc prenume- de cei de la primarie, iar de aceea nu l-am luat de la primarie , cine a gresit sa mearga sa indrepte eroarea.Datorita starii precare de sanatate nu m-am putut ocupa de aceasta treaba,insa am sa rog pe cineva sa ma ajute,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera drepturile ce mi se cuvin si ceea ce nu s-a luat de la IAS de ani buni?Va multumesc anticipat.
sotul meu este pensionat pe caz de boala de la varsta de 36 ani deoarece a facut accident vascular cerebral ramanand cu pareza pe partea stanga si partial nevazator,fiind evaluat de comisia teritoriala la grad 2 invaliditate din an in an .
De un an lau depistat cu diagnosticul metaplazie mieloida cu mielofibroza , ciroza hepatica ii scoate lichid periodic iar Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Grad de Handicap i-a dat gradul 3 desi are si problseme psihice si chiar are referat de la spitalul de Psihiatrie pe judet in care scria ca are nevoie de insotitor,pe langa faptul ca nu s-a luat in considerare acest lucru mai exista legea 448/2006 in care scrie clar ca persoanele care sufera de aceasta boala de sange(METAPLEZIE MIELOIDA CU MIELOFIBROZA)trebiesc incadrate in gradul 2 de handicap..am facut contestatie in termen tot grad 3 am primit.In prezent are 58 de ani.Ce trebuie sa fac?V a multumesc!
Discuție IAS teren
pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind batrana i se spunea ca nu sa facut recolta si in fond nu primea nimic si nici dupa ce mama mea a decedat nu am mai primit nimic. Titlul de proprietate este pe numele tatalui meu ,decedat de 5o ani ,datorita uneui erori de prenume,adica este scisa porecla in loc prenume- de cei de la primarie, iar de aceea nu l-am luat de la primarie , cine a gresit sa mearga sa indrepte eroarea.Datorita starii precare de sanatate nu m-am putut ocupa de aceasta treaba,insa am sa rog pe cineva sa ma ajute,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera drepturile ce mi se cuvin si ceea ce nu s-a luat de la IAS de ani buni?Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția titlul de propietar
Va multumesc pentru amabilitatea de a -mi raspunde!Eu titlul de proprietate nu l-am luat de la primarie din moment ce am vazut ca este gresit prenumele si atunci ce trebuie sa fac?
in situatia in care pe titlu de propietar prenumele a fost trecut gresit de de catre autoritatile care l-au eliberat ce se poate face pentru a se elibera un altul? Si inca o intrebare va rog frumos in anul 199ö mama mea a inchiriat o familie cu contract pe termen de 6 luni care a fost semnat de chirias si propietar, iar la randul lui chiriasul a lasat pe altcineva acolo iar acestia se cred propietari desi nu au acte au tras gaze si si-au facut rostul lor fara drept.Mama mea a decedat si eu vreau sa recuperez ceea ce este de fapt mostenirea mea.Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia a ceea ce mi se cuvine?Va multumesc anticipat!