Am luat un credit auto impreuna cu sotia, eu sant titularul, intre timp sotia a mai luat singura un card de credit, restantele la cardul de credit imi poate afecta creditul auto?
Am luat un credit auto impreuna cu sotia, eu sant titularul, intre timp sotia a mai luat singura un card de credit, restantele la cardul de credit imi poate afecta creditul auto?
In data de 30. 11. 2011. am simulat pe net o polita RCA, dar firma respectiva imi cerea sa fac dovada platii si apoi sa imi trimita polita, nu am platit polita si in data de 14.12. 2011. am cerut anularea politei, dar si azi apar cu ea valida in sistemul CEDAM, cu toate ca agentia de asigurari mi-a spus ca au anulat polita. Articolul 9 din ordonanţa nr. 85/2004 republicată în 2008, mai este valabil.
am simulat pe net pretul la o polita rca , dar nu am confirmat polita pentru ca imi cereau sa platesc in avans polita , am cerut sa mi se anuleze polita , si mi s-a spus ca o anuleaza, Au trecut 7 zile, si in sistem apar cu polita valida, dar ea nu a fost confirmata si nici platita de mine.