avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate floraresu

Activitate floraresu

Răspuns la discuția Incident in scoala
Va multumesc pentru raspunsuri. Vreau sa va instiintez ca s-au vizionat camerele si s-a vazut cum in clasa un elev pur si simplu a impins-o pe fata mea in timp ce se indrepta spre usa sa mearga la toaleta. NU se jucau impreuna si nici nu aveau vreun dialog. Sanctionarea elevului a fost facuta cu nota B la purtare. Ma gindesc cu groaza ce fel de fapta trebuie sa faca un elev ca sa primeasca un Insuficient la purtare, daca pentru o fractura a miinii a primit calificativul B.
Răspuns la discuția Incident in scoala
Parintilor le pare rau( e foarte usor de spus), copilul meu are mina fracturata, iar scoala nu are nici o obligatie? asa de simplu este? a-si dorii totusi o sanctionare...ceva...
Buna seara. Fiica mea este eleva in clasa a 4a. In pauza dintre ore un coleg a impins-o si si-a rupt mina ( fractura antebrat). Parintii acestuia au recunoscut vina copilului lor cum ca a impins-o pe fata din calea lui cu intentia de a prinde un alt copil( se alergau). Ce masuri se impun in aceasta situatie? multumesc
Buna seara. Trebuie obligatoriu schimbat permisul de conducere chiar daca se afla in termenul de valabilitate?
Va multumesc anticipat.
Discuție cont in banca
Buna seara. Daca eu sunt titularul unui cont, poate imputernicitul sa-mi goleasca contul fara ca banca sa ma instiinteze?
Va multumesc anticipat.
Discuție banca
Se considera contul din banca un venit? sau dobinda lui? Va multumesc anticipat.
Discuție depozit bancar
Buna seara. In urma cu doua luni am primit de la parinti o suma de bani prin transfer bancar. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de bursa sociala pe care am avut-o pina acum. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. In urma cu doua luni am primit de la parinti prin transfer bancar o suma de bani. Vreau sa va intreb daca mai pot beneficia de bursa sociala pe care am avut-o pina acum. Va multumesc , cu multa stima, ne sunteti de un real ajutor.
Răspuns la discuția grad de handicap si insotitor
multumesc frumos
Tatal meu a fost operat de colon si i-au facut un anus contra naturii. Are cancer stadiul 4. La ce grad de handicap se incadreaza si poate avea si insotitor?
Va multumesc