Va multumesc pentru raspunsuri. Vreau sa va instiintez ca s-au vizionat camerele si s-a vazut cum in clasa un elev pur si simplu a impins-o pe fata mea in timp ce se indrepta spre usa sa mearga la toaleta. NU se jucau impreuna si nici nu aveau vreun dialog. Sanctionarea elevului a fost facuta cu nota B la purtare. Ma gindesc cu groaza ce fel de fapta trebuie sa faca un elev ca sa primeasca un Insuficient la purtare, daca pentru o fractura a miinii a primit calificativul B.
Parintilor le pare rau( e foarte usor de spus), copilul meu are mina fracturata, iar scoala nu are nici o obligatie? asa de simplu este? a-si dorii totusi o sanctionare...ceva...
Buna seara. Fiica mea este eleva in clasa a 4a. In pauza dintre ore un coleg a impins-o si si-a rupt mina ( fractura antebrat). Parintii acestuia au recunoscut vina copilului lor cum ca a impins-o pe fata din calea lui cu intentia de a prinde un alt copil( se alergau). Ce masuri se impun in aceasta situatie? multumesc
Buna seara. In urma cu doua luni am primit de la parinti o suma de bani prin transfer bancar. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de bursa sociala pe care am avut-o pina acum. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. In urma cu doua luni am primit de la parinti prin transfer bancar o suma de bani. Vreau sa va intreb daca mai pot beneficia de bursa sociala pe care am avut-o pina acum. Va multumesc , cu multa stima, ne sunteti de un real ajutor.
Tatal meu a fost operat de colon si i-au facut un anus contra naturii. Are cancer stadiul 4. La ce grad de handicap se incadreaza si poate avea si insotitor?
Va multumesc