avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate tantahurub

Activitate tantahurub

Răspuns la discuția art. de lege
revin cu rugămintea de a comunica dacă există un art. de lege care nu permite modificarea contractului cadru de închiriere pentru suprafeţele cu destinaţia de locuinţă
mulţumesc pentru înţelegere
Discuție art. de lege
bună ziua, mă scuzaţi că abordez subiectul aici, dar nu am ştiut unde să mă adresez
vă rog să mă ajutaţi în următoarea problemă
există un art. de lege care să se refere la modificarea contractului cadru privind contractul de închiriere pentru suprafeţe cu destinaţia de locuinţe
am o speţă în care direcţia economică solicită modificarea contractului cadru Anexa nr. 8 din Normele metodologice nr. 1275/2000, de aplicare a Legii nr. 114/1996
vă mulţumesc anticipat
bună ziua, am următoarea speţă
sunt beneficiara unui contract de întreţinere, încheiat cu soacra mea, care constă în procurarea celor necesare traiului, medicamente, asistenţă medicală,spitalizare în caz de nevoie, precum şi înmormântarea cu respectarea datinilor.
la data prezentă soacra mea a fost acţionată în instanţă de către asociaţia de proprietari pentru neplata întreţinerii
la ultimul termen am fost citată şi eu.
vă rog spuneţimi pot fi obligată eu de instanţă să plătesc restanţa la întreţinere?
vreau să ştiu dacă solicit rezilierea acestui contract datorită unor divergenţe apărute pot cere şi daune atât materiale cât şi morale?
vă mulţumesc anticipat şi am rugămintea de a mi se răspunde pe adresa de e-mail tanţa1959@yahoo.com

]nc[ odat[ scuye de deranj ;i mii de mul'umiri pentru timpul acordat
cu stim[ ;i deosebit respect
bună seara, supun atenţiei dvs. următoarea speţă în vederea lămuririi
Asociaţia de proprietari a unui bloc a deschis acţiune în instanţă împotriva unei proprietare în vederea recuperării debitului restant la cotele de întreţinere la termenul avut s-a amânat cauza în vederea comunicării cererii precizatoare.
subliniez faptul că respectiva proprietară a transmis dreptul de proprietate în schimbul întreţinerii ei cu clauză uzufruct viager.
vă mulţumesc anticipat am rugămintea de a-mitransmite răspunsul pe e-mail.
bună seara, am rugămintea de a mă lăuri cu privire la următorul aspect _
sunt proprietara unui apartament cu clauză de întreţinere
persoana cu care am încheiat acest contract nu a achitat întreţinerea şi a fost acţionată în instanţă.
sunt obligată prin acest contract să-i plătesc întreţinerea?
mulţumesc anticipat , am rugămintea de a-mi menţiona şi art. din codul civil pentru a mă documenta
încă odată mii de mulţumiri şi scuze de deranj.
bună ziua, sunt posesoare a unui contract de întreţinere prin care mi se transmite dreptul de proprietate asupra unei lociunţe în schimbul întreşineri.
intrarea în stăpânire de fapt are loc după decesul creditoarei.
doresc să deschid acţiune de reziliere a acestui contract şi totodată creditoarea să fie obligată să-mi plătească valoarea cheltuielilor făcute pentru întreţinerea ei, având în vedere că nu am beneficiat de bunul conferit de acest contract.
precizez că şi creditoarea doreşte rezilierea acestui contrct pe motiv că nu îmi respect obligaţiile asumate.
în ceea ce priveşte achitarea obligaţiilor asumate le pot dovedi cu probe că au fost respectate.
întrebarea este înafară de rezilierea contractului în capătul de cerere pot solicita şi daune morale şi materiale?
mulţumesc anticipat pentru răspuns
cu stimă şi deosebit respect
am rugămintea de a mi se transmite dacă este posibil răspunsul pe adresa de e-mai.
mii de mulţumiri
bună dimineaţa, o zi bună tuturor
vă rog respectos să-mi comunicaţi care este baza legală a înfiinnţării şi fucţionării asociaţiilor de locatari, având în vedere că blocul este format din locuinţe sociale
Legea nr.230/2007 de organizare, funcţionare şi înfiinţare a Asociaţiilor de Proprietari nu se referă şi la Asociaţiile de Locatari care trebuiesc înfiinţate în blocuri care au locuinţe sociale
vă mulţumesc anticipat
Cu stimă şi deosebit respect.