avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicare cerere precizatoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicare cerere precizatoare

bună seara, supun atenţiei dvs. următoarea speţă în vederea lămuririi
Asociaţia de proprietari a unui bloc a deschis acţiune în instanţă împotriva unei proprietare în vederea recuperării debitului restant la cotele de întreţinere la termenul avut s-a amânat cauza în vederea comunicării cererii precizatoare.
subliniez faptul că respectiva proprietară a transmis dreptul de proprietate în schimbul întreţinerii ei cu clauză uzufruct viager.
vă mulţumesc anticipat am rugămintea de a-mitransmite răspunsul pe e-mail.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:21, 21 Februarie 2012
Nu aţi precizat care este nelămurirea.
Stimat forumist,

....și care ar fi întrebarea pentru care solicitați răspuns ?!?
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
andreigrigoriu, moderator
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia pe aceasta tema aici si de a nu continua discutia prin deschiderea unui nou topic ( pct.3.3 din Regulament).
Aveti posibilitatea sa continuati discutia folosind optiunea "Raspunde".
Multmesc pentru intelegere.
tantahurub a scris:

scuze, nu înţeleg în vederea cui trebiue comunicată cerere precizatoare, ce consecinţe are această cerere asupra persoanei căreia i s-a vândut locuinţa
mulţumesc anticipat.

DEDITA MIHAELA a scris:

Cel căruia instanţa i.a pus in vedere să depună cerere precizatoare o comunică celelalte sau celorlate părţi din proces. cu privire la persoana care a cumpărat, am înţeles că vânzătorul şi.a păstrat dreptul de uzufruct viager, deci ,teoretic, cumpărătorul va depune titlul şi va solicita instanţei să pună in vedere celui care foloseşte imobilul, să plătească cheltuielile de întreţinere, însă practic, şi cumpărătorul poate avea interesul să plătească,din spirit umanitar sau ptr a nu exista ulterior vreo acţiune de executare silită asupra imobilului, aşa că ptr asociaţie, oricine ar plăti, este foarte bine.

Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren si casa- are sotul meu dreptul ? ContSters253968 ContSters253968 BUNA ZIUA,IN ANUL 2011 AM CUMPARAT UN TEREN DE CASA PE NUMELE MAMAI MELE,EA E CUMPARATOARE SI EU FRUCT VIAGER, SUNT CASATORITA DE 14 ANI AM DOUA FETITE ... (vezi toată discuția)
Succesiune iuly69 iuly69 Va rog mult sa-mi spuneti daca mama mea are dreptul de mostenire dupa moartea mamei sale [bunica mea]daca exista un act de vanzare cumparare facut unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu 2 proprietari walterionescu walterionescu va deranjez cu o intrebare eu cu mama suntem coproprietari pe un apartament ( in urma decesului lui tata ) este posibil ca unul din noi sa vanda partea lui ... (vezi toată discuția)