avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate evamonica_75

Activitate evamonica_75

Răspuns la discuția Pensie de boala grad 3
punctajul mediu este de 732,80 pe cupon,si pe decizie scrie incepand cu 18.09.2012 se face plata pensiei.NU mai stiu ce sa fac ca la casa de pensii una doua iti spun o vorba si scapa de om.Ca stati si asteptati ca veti primi restanta.Acum in ianuarieam primit cupon rosu cu val de 350 ron dar restanta din lunile oct,noembrie nimic.In dec am avut cupon gri si val era 440ron.Sa merg iar la casa de pensii?
Discuție pensie de boala
As vrea sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala si decizia am primit-o in 18 septembrie 2012.In luna decembrie am primit niste bani pe cupon gri valoarea fiind 447 ron.In ianuarie am primit pensia normala de 350ron pe cupon rosu,atat fiind pensia mea,si intrebarea mea este;pe lunile sept,oct noiembrie nu ar fi trebuit sa primesc valoarea pensiei restanta?Astept raspuns,multumesc.
buna as dori sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala cu grad 3 din 18 septembrie 2012si am primit in 18 decembrie 2012 prima data pensie de 440 ron si e cupon gri.As vrea sa stiu ca restanta de bani le voi primi in lunile urmatoare?pensia mea pe decizie e de 350 ron.Ar trebui sa merg la casa de pensii sau sa astept?dupa 3 luni ar fi trebuit sa ii primesc pe toti,nu?Multumesc.
va multumesc mult asa am facut cum ati sugerat d-voastra
si s-a rezolvat.M-am pensionat de boala grad 3 sunt.Sanatatea mea e mai importanta si s-a vazut pe analizele mele cum sunt.Pe dreptate m-am dus.O sa vedem mai departe .

Răspuns la discuția cartea de munca
multumesc am rezolvat.o zi buna sa aveti
Răspuns la discuția pensie de boala
multumesc
Discuție pensie de boala
as dori sa imi calculati pensia mea de boala ,grad 3 cam cit ar fi?Am 15 ani si 10 luni vechime ,sunt femeie am 37 ani.Multumesc.
Discuție cartea de munca
Buna ziua,am o intrebare la care vreau sa aflu daca pot rezolva;am lucrat 2 ani la o firma cu carte de munca,dupa care m-am angajat la alta firma prin transfer.Aici lucrez de 13,6 ani.Acum am fost cu cartea de munca sa vad citi am in total si aflu ca in aia 2 ani lucrati la prima firma nu imi e vizata de ITM.Si apar pe calc cu state de plata,momentan prima firma e stopata nu mai functioneaza.Intrebarea mea este pot sa rezolv acum sa mi se vizeze aia 2 ani?Se spune ca poate fi o omitere si din partea personalului unde s-a tinut cartile de munca .Odata ce am acte cum ,ca am lucrat la ei,dovezi ca doar nu am lucrat la negru.E cam demult din 1996-1998.doar acum ni s-a dat cartile de munca.Si nu am avut de unde sa stiu.daca se poate sa primesc un raspuns,multumesc.
sunt nascuta pe 11.02.1975 sex feminin Ma numesc Eva Atomei.Am 15 ani si 2 luni de munca.As dori sa vad daca ma pot incadra ptr pensie de boala
buna.am o intrebare:am probleme cu ochii,cu dreptul nu mai zaresc deloc am dezlipire de retina totala, la stangul am miopie forte de -8 .am fost punctata cu lasserul la stingul .si acum apare riscul de a pusca retina daca mai lucrez in continuare ca ridic f mult si il fortez in domeniu comertului lucrez.Am vrut sa ma pensionez de boala dar nu pot pina nu am concendiul medical de 120 zile.La mine nu se mai poate face nimic ptr inbunatatirea vederii de aceea nu are rost sa mai stau internata prin spitale.Acum mi-am facut pensie de handicap sunt in gradul 3 mediu.stiti cit e ?33,57 ron si cred ca e cu drept de lucru de 4 ore.Cum sa procedez ca as vrea sa ma si pensionez de boala am 15 ani vechime.Nu am voie sa depun efort deloc.Va rog un raspuns daca se poate
Multumesc mult.