avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate baritiu

Activitate baritiu

Ce caracter are actul juridic, prin care vanzatorul, devenit ulterior major, declara ca renunta la orice pretentii derivate din faptul ca la data incheierii contractului de vanzare a lipsit incuviintarea autoritatii tutelare necesara instrainarii?
Buna ziua,
Urmeaza sa infiintez o societate cu cineva , care are ca obiect o aplicatie online, Viitorul asociat are in dezvoltare aplicatia, pentru a o duce la capat are nevoie de bani. Eu vin cu investitia in bani , el cu aplicatia. Ce conditii sau clauze ar trebui sa pun si unde, ca dupa realizarea aplicatiie si functionarea ei, sa nu o realizeze si pentru altcineva.... asta in cazul in care .... ceva nu functioneaza si urmeaza sa ne despartim. Cum imi pot proteja investitia facuta? Multumesc
Răspuns la discuția Vanzare nuda proprietate
se va gasi un cumparator der la jumatate de pret , conteaza varsta parintilor pentru cumparator in cazul in care va fi interesat sa faca o investitie.El cumpara un bun , dar care va beneficia de el dupa moartea parintilor, asa ca va da un pret mic.
Se poate construi o anexa agricola care seamana la fel de bine cu o casa
Am fost si eu victima unui accident rutier in mai 2010, care s-a soldat cu dauna totala pentru autoturismul pe care il conduceam si 33 zile de ingrijiri medicale pentru mine , fractura la umar.
Dosarul acum este la parchet, nu am facut plangere penala impotriva vinovatului, asigurarea mi-a dat 60%din valoarea autoturismului, pe epava am reusit vreo 20%
sa iau, asadar mi-am recuperat in jur de 80 %din valoarea de piata a autoturismului. I-am zis vinovatului sa imi plateasca aceasta diferenta, insa spune ca nu are de unde.
Mie mi-a parut rau de el si nu am facut plangere atunci , dar acum putin regret ca poate situatia era alta.
Ce ma sfatuiti?
Enache