Eu cred ca daca a instalat camere adevarate, imi incalca dreptul fundamental la intimitate si asa zice si legea! Chiar si daca un singur locatar nu e de acord, nu ar trebui sa fie posibil ca acestea sa fie montate, altfel e un caz penal. Camerele respective sunt pozitionate in spatiul comun. Nu stiu cum sunt montate, eu nu pot sa stau in fata blocului.
Scopul acestor dispozitive este de a speria/alunga tinerii care se strangeau in fata blocului si aparent deranjau foarte mult in special vecinii de la primele etaje. Vecinul a spus ca a recurs la aceste actiuni fiindca politia nu l-a ajutat cand a sunat si chiar le-a spus respectivelor persoane cine a reclamat fiind susceptibil unor razbunari.
Apoi, aparatul care emite zgomotele acelea ingrozitoare reprezinta o sursa de tortura chiar si pentru cateva secunde. Am gasit si aici niste informatii, posibil sa fie asta:
[ link extern ]
Am fost azi sa dau declaratie la politie si mi-au spus ca ei nu prea au ce sa faca, poate doar la partea cu camerele, insa pentru aparatul celalalt ei nu au dispozitivele necesare si sa apelez la garda de mediu.
Daca nu rezolv nici la politie si nici la garda de mediu, ce variante am? Pur si simplu nu mai pot...