avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate radovan82

Activitate radovan82

buna ziua. am primit o sentinta favorabila mie la curtea de apel si as dori sa stiu cand se pune in aplicare, daca ma puteti ajuta. s-a facut recurs din partea procurolului si nu stiu daca este valabila sentinta de la curtea de apel (au trecut cele10 zile de recurs) sau ramane in vigoare sentinta de la tribunal?
S-a primit pedeapsa de 2 ani si 6 luni cu executare, oare se poate modifica la curtea de apel sentinta in suspendarea pedepsei?
daca s-a savarsit o infractiune de contrabanda si este recunoscuta fapta, este posibil sa se primeasca o pedeapsa cu privare de libertate chiar daca nu exista antecedente penala?
lucrez intr-o institutie bancara si as dori sa-mi iau 2 luni concediu neplatit, m-ar interesa daca exista un articol prin care sa oblige angajatorul sa-mi ofere acele 2 luni de concediu neplatit.
Răspuns la discuția model memoriu pentru judecata
dosarul este in apel, obiectul dosarului: infractiuni la regimul vamal, sentinta data este cu executare si as dori schimbarea acesteia in suspendare, inculpatii din dosarul ,,mama'' au o sentinta cu suspendare (capul retelei), iar cei care au fost platiti de acesta pentru a-l ajuta au sentinta cu executare
Răspuns la discuția model memoriu pentru judecata
va multumesc
Răspuns la discuția model memoriu pentru judecata
da, la termenul de judecata as dori sa depun niste solutii finale din alte dosare care sa ma ajute pe mine la solutionare in favoarea mea si as dori un model de precizare sau o ceva cu care sa merg in fata instantei pentru a putea depune respectivele solutii. va multumesc
Buna ziua. Va rog daca a-ti putea sa ma ajutati cu un model de memoriu. Am un proces in desfasurare si as dori sa prezint instantei o hartie cu rugamintea de a modifica sentinta primita si sa alatur alte sentinte din alte dosare. Va multumesc.
va multumesc pentru sfat
da, este pe rol un procesul