Buna ziua. am cumparat un produs de la un magazin online din iuliu maniu 7 dupa 1 an sa defectat. l-am trimis in service specificand ca am date extrem de importante e acel produs ( este vorba de un hard extern). am avut neplacuta surpriza sa imi fie trimis unul nou fara sa fiu instiintat de asta si fara sa mi se ceara acordul. i-am contactat imediat si am insistat sa mi se repare hdd-ul sau sa imi fie trimis inapoi pentru a recupera datele chiar cu riscul de a pierde garantia, m-am lovit de refuzul impertinent al responsabililor magazinului pe motiv ca este trimis la producator pentru a se recupera banii din casare sau asa ceva. va rog mult sa ma indrumati ce sa fac pentru a-mi putea recupera hardul vechi si implicit datele continute.
va multumesc !
Buna ziua, detin o firma de foto video evenimente. si doresc sa sticaresc masina in acest sens. sa pun pun parasolar la luneta cu firma si pe laterale. firma pe care tai facturi este a fratelui meu, iar masina este propietate personala. ce taxe trebuie sa platesc si cam cat sunt acestea. sa stiu daca le platesc sau merg la plesneala. multumesc.
buna ziua, sotia mea a fost in post natal timp de 1 an. s-a reintors la munca in aprilie 2013. am facut actele pentru indemnizatie de 1 an de 500 ron. insa lucrurile s-au cam schimbat la munca. a fost mutata in alt punct de lucru, este obligata sa faca si munca de teren ceea ce nu este ok. in cazul in care demisioneaza, pierde acea indemnizatie? au voie angajatorii sa ii schimbe conditiile de lucru, poate baga concediu medical sau ceva .. va rog sa imi dati un sfat multumesc.