avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate petosticky1979

Activitate petosticky1979

Buna ziua! as avea nevoie de niste lamuriri in legatura cu o proprietate. Bunicii mei s-au hotarat sa intabuleze curtea si gradina, insa in titlul de proprietate are doar 10 ari trecuti, din cei 26 care i-au luat acum mai bine de 50 de ani, facand un schimb cu un consatean! pe atunci nu se faceau atatea acte cum se fac acum si mergand la primarie ca sa ceara lamiriri, i s-a zis ca nu se poate face nimic si sa intabuleze cei 10 ari! bunicii au un curte un baiat care are si el casa acolo si care are trecut in rol la primarie 5 ari! cand au venit cei de la cadastru sa faca intabularea, sotia unchiului a inceput cu scandal, ca acolo e masurat ca nu au ce masura si i-au facut un gard bunicii la 1 metru in fata usii, bunica a chemat atunci politia si a venit baiatul loc cu o presupusa intabulare! va intreb cum se poate face o intabulare, fara vreun act de proprietate? bunica a spus ca nu i-a dat nimic prin vanzare cumparare, ca ea nu a semnat nici un act in aceasta privinta, neavand niciodata intentia de a-i vinde pamant, mai ales in curte! bunicii sunt amenintati ca lasa ca o sa vezi de acum trai, ca ce ai adus la masuratori, si aduc oameni in curte, facandu-le in ciuda si enervandu-i pe bunici, ei nu pot sta linistiti in curtea lor, bolnavi fiind! bunica ar vrea sa le deschida proces, dar suntem in cautare de avocat specializat in acest domeniu din Suceava!
Buna ziua! am terminat CCC pentru primul copil, iar de maine merg la lucru... fiind insarcinata in 3 luni ma intreb ce drepturi am eu, tinand cont ca abia m-am angajat. pot beneficia de concediu prenatal?si inca o intrebare,la primul copil am beneficiat de minimul de 600 lei, iar acum am salariul in CIM de 1600 de lei. cum se calculeaza indemnizatia?
Buna ziua! copilul a implinit 1 an si 11 luni pe data de 7 septembrie 2015, eu alegand la depunerea dosarului CCC pe o periada de 24 luni. as dori sa stiu cum e cu acea luna pe care trebuie sa o ia celalalt parinte in cazul in care nu are venituri si cand ar trebui sa ma angajez eu... acum cand face copilul 1 an si 11 luni sau la 2 ani, pt a nu avea pauza? va multumesc!
procesul verbal nu l-am semnat. astept sa-l primesc prin posta. in mod normal in procesul verbal ar trebui sa se traca toate datele, nu? inclusiv locul. in masina cu mine era sotia si soacra.
nu am depasit pe linie continua. chiar m-am uitat cand am venit inapoi spre casa si era marcaj discontinuu.
Buna seara!
as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva, daca se poate in legatura cu urmatoarea situatie: mergand pe un drum judetean din Suceava, un domn mi-a iesit in cale neacordandu-mi prioritate, eu dorind sa il evit, am intrat in depasire. in acel loc nu erau nici marcaje care sa imi interzica depasirea, dar nici indicatoare, insa ghinionul meu, cam la 150 metri era o curba, din care venea masina politiei rutiere Suceava. domnul din fata, care nu mi-a dat prioritate a incetinit, crezand ca-l opreste pe el, insa politia m-a oprit pe mine, luandu-mi permisul. eu am incercat sa le explic care a fost situatia, insa ei mi-au raspuns cu o atitudine de „om al legii din” ca ce umblu eu cu prosteli ca el nu e sofer de ieri. nu am semnat procesul verbal. ce as putea face pt a-mi recupera cat mai repede permisul? am nevoie cat mai repede deoarece lucrez ca sofer profesionist. va multumesc!
acum as vrea sa stiu, daca poate cineva sa ma lamureasca ce este de facut mai departe!
:-/
buna ziua!
am primit o rezolutie prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale, deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii, sub aspectul laturii subiective, fapta fiind savarsita fara vinovatie lipsind intentia. pot acum sa merg sa-mi iau documentele(permisul, certificatele si numerele) si sa inmatriculez masina? trebuie sa merg la satu mare sa mi se puna definitiv si irevocabil pe rezolutie/comunicare? va multumesc!!!!
:D

aha... sa inteleg ca, chiar daca cererile ar fi fost depuse de un avocat, oricum nu rezolvam nimic, nu? :(
patrascu razvan a scris:

Nu exista din pacate un termen pentru solutionarea unui dosar penal, iar la cererile dvs asteptati raspuns, oricum nu rezolvati nimic nici cu ele.