Buna seara! Scuzati-ma daca mai gresesc ,dar tocmai m-am inregistrat aici si nu prea stiu ce sa fac.Multumesc!As dori sa va intreb ceva .In anul 2008 m-am angajat in cadrul unui Serviciu Public Comunitar Local ,aflat in subordinea Consiliului Local al comunei pe un post de studii medii ,personal contractual pe perioada nedeterminata ,ca referent.Precizez ca in acea perioada urmam si cursurile facultatii. In anul 2009 am terminat facultatea si am dus conducerii o copie dupa diploma de licenta,in speranta ca voi fi promovat. Dar nu s-a intamplat .In anul 2011 ,in urma unei dispozitii emise ,am fost numit, " in functia contractuala de Consilier gradul I" , urmand a primi salariul de 681 lei. Precizez ca salariul meu "in mana "este de 580 lei in momentul de fata iar de curand am facut si vechimea de 3 ani. Intrebarea mea este daca se poate face ceva in privinta salariului, mai pot fi promovat sau poate reincadrat ?Poate nu imi sunt date drepturile care mi se cuvin .Astept un raspuns.Multumesc anticipat!
Indemnizatia va fi de de 530 RON (netul de la 700 RON, cat este salariul unui asistent social cu studii medii debutant). Dati dispozitie de majorare nominala a indemnizatiilor acordate de institutiei.
de ce indemnizatie vorbiti?
asa este. asta doream sa intreb cum ma pot apara? daca este o strategie de a lor. eu ma intorc, ma vor chinui in asa fel incat imi voi da singur demisia, stiu colegii care au patit asa..ce pot face..?? de exp.un contract de 2-3 ani in care sa le spun ca nu pot fi dat afara 2 ani?? sau daca voi fi concediat sa mi se dea un numar de salarii? Multumesc.
Nu se poate pune in discutie asa ceva, in prezent ... mesajul initial se refera la faptul ca : ... Procesul inca nu a inceput.Mai sunt 5 luni. Vechiul angajator insa doreste sa ma recheme la fostul loc de munca si pe vechiul post......
asta se numeste aflarea in treaba si gadilirea sub barbie a jupanului. personal, nu agreez nici una, nici alta.:)