avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... daca nu este scris numele firmei corect ce se poate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

daca nu este scris numele firmei corect ce se poate intampla

Am o firma(AVOCATNET sa zicem) si cineva m a dat in judecata dar cu o eroare,subsemnatul x chem in judecata pe firma(AV CATNET ),se poate intampla ceva avand in vedere ca nici pe mine nu ma cheama FL RIN ci Florin?
Cel mai recent răspuns: nutujean , utilizator 15:24, 12 Ianuarie 2012
si ati primit citatia de la postas?
ar trebui sa mergeti la dosarul cauzei sa vedeti daca acolo este corect scris. ma gandesc ca poate este o eroare numai in citatie ...
si pe citatie e la fel
Partea interesat va face o cerere de indreptare eroare materiala.
am fost dat in judecata respectivul a castigat dar tot asa este scris numele cu eroare,e vreo problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine sunt reprezentantii pmb care trebuie sa apara intr-o chemare in judecata hot_oliviu hot_oliviu va rog ajutati-ma aspura urmatorei chestiuni. 1. Doresc sa chem in judecata PMB pentru recuperarea unui prejudiciu. Am inteles ca nu pot actiona direct PMB ci ... (vezi toată discuția)
S-a gresit numele in cererea de chemare in judecata ancamihaelao ancamihaelao Am fost data in judecata in 2007 pentru recuperarea unor debite, s-a pronuntat instanta in favoarea mea, doar ca in cererea de chemare in judecata reclamatul a ... (vezi toată discuția)
Respinge ca neîntemeiatã cererea de îndreptare a erorii materiale claudzik86 claudzik86 am deschis un proces pentru paternitatea copilului meu.tatal micutei nu a avut bunavointa de a se prezenta macar o data,nici macar la IML pentru recoltarea ... (vezi toată discuția)