am deschis un proces pentru paternitatea copilului meu.tatal micutei nu a avut bunavointa de a se prezenta macar o data,nici macar la IML pentru recoltarea probelor pentru testul serologic de paternitate.am avut castig de cauza prin lipsa lui.am ordin judectoresc definitiv si irevocabil,dar in ciuda acestui act nu pot merge mai departe cu trecerea tatalui in certificat,depunerea cererii pentru pensie alimentara si nici nu pot sa.l execut silit pentru cheltuielile de judecata pentru ca,SURPRIZA, dumnealui era casatorit cand am deschis procesul si si-a schimbat numele cu cel al sotiei plus ca eu facut inversia de prenume( pe el il cheama GEORGESCU X-Y ir eu am il chemam i procesc pe GEORGESCU Y-X) Am depus cererea de îndreptare a erorii materilae formulate de reclamantă,dar mi-a fost respinsa.(Respinge ca neîntemeiată cererea de îndreptare a erorii materiale formulată de către reclamanta),af facut recurs,dar totul merge atat de greu mi-au dat termen dupa 3 luni de la respingere. un sfat va rog!!! acum totul se desfasoara cu usile inchise in camera de consiliu,daca am inteles bine. UN SFAT VA ROG. MULTUMESC!!
daca dvs ati facut inversia in cerere nu este eroarea materiala a instantei. puteti invoca in recurs cel mult obligatia instantei de a verifica identitatea partior daca el s-a prezentat personal. totusi, cu rolul activ al Trbunalului eu cred ca se rezolva
Rejudecare
cuziamusia
Buna ziua. O speta cam complicata. Pentru unii, poate fi o interesanta dezbatere. Partea Y decide inceperea partajului bunurilor comune folosite acum doar de ... (vezi toată discuția)