avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate mihador

Activitate mihador

Exista posibilitatea de a intra in insolventa personala avand in vedere ca am datorii peste 40000 lei si sunt cu platile intarziate?
Multumesc.
Buna ziua.As dori sa-mi spuneti va rog , cum pot iesi cat mai repede la pensie, indiferent de care.Sunt nascuta in aprilie 1963, am 35 ani vechime si sunt genul feminin.
Multumesc.
Răspuns la discuția Mutarea de pe un post pe altul
Va multumesc mult.Deci, fiind vorba de personal contractual se va incheia un act aditional la cim,nu este nevoie de examen sau concurs,avand in vedere ca angajatul are diploma de absolvire a cursului de perfectionare r.u.Se transmite in REVISAL?
Buna ziua.As dori sa -mi spuneti cum se procedeaza legal in cazul mutarii de pe un post pe un altul similar in cadrul aceleiasi institutii,dar in alt compartiment.Mentionez ca nu se modifica nici functia si nici incadrarea.(mai exact de la contabilitate la resurse umane),si este vorba de institutie publica.
Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce contributii se opresc angajatilor cu contract de prestari servicii.Mi s-a spus ca sunt mai multe variante:numai 16%impozi tsau;toate contributiile prestatorului.9de ce nu si angajatorului?).Mentionez ca salariul de baza il am in alt loc de munca.
Răspuns la discuția Ce tip de contract sa intocmesc?
Va multumesc mult.Mi-ati fost de mare ajutor.
Răspuns la discuția Ce tip de contract sa intocmesc?
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa-i retin contributiile sociale.
Răspuns la discuția Ce tip de contract sa intocmesc?
As dori sa fac acest lucru cat mai legal,nu vreau sa am probleme la controale.Va multumesc.
Răspuns la discuția Ce tip de contract sa intocmesc?
Da este angajat la o institutie publica.Deci pot incheia contract part-time in baza caruia il pot plati.In statutul firmei noastre este specificat ca secretarii pot fi remunerati.