avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate mikitth

Activitate mikitth

TATAL MEU ARE O PROPRIRE DE 6000 DE EURO LA FINANTE SI NU ARE DE GIND SA LE STINGA. IN CAZUL DECESULUI ,VOI FI OBLIGAT SA PLATESC ACELE DATORII,FIIND UNIC MOSTENITOR?
In 2007 am divortat fara partaj. In timpul casniciei am construit o casa pe un teren mostenit de fosta sotie. Am drepturi din acea locatie?
Răspuns la discuția Somaj
Patru ore pe zi.
Discuție Somaj
As dori sa stiu daca la incetarea unui cotract de munca, a unei persoane cu drept de munca de 4 ore,aceasta poate sa beneficieze de ajutor de somaj?
Răspuns la discuția Durata concediului de odihna
multumesc!
As dori sa aflu care este durata concediului de odihna conform legislatiei in vigoare?
Angajatul care este incadrat in cimpul muncii cu o invaliditate de gradul III, are zile in plus fata de angajatii fara handicap?
Răspuns la discuția ore efectiv lucrate
Multumesc!
Care este media orara lunara (efectiv lucrata) la care se raporteaza salariul minim pe economie?
De cel putin trei ani, sotia nu mai primeste pensie alimentara pentru copilul minor , dintr-o casatorie anterioara, desi la sentinta de divort a fost stabilita cota de aport pt cresterea copilului. Fostul sot schimba des locurile de munca.
Ce se poate face pt. a ajunge cu plata la zi?
Răspuns la discuția victima accident auto 06 12 2011
Azi am aflat ca al doilea autovehicol vatamat in accidentul in cauza a fost indrumat spre reteaua de service pt reparatii. Asiguratorul mi-a spus ca dosarul meu este trimis in capitala pt. a se decide , daca se repara masina sau voi fi despagubit! Nu stiu ce sa cred.