buna seara,
cunosc si eu un caz asemanator ....un consumator lua de la o retea de traficanti...acu au reusit sa i prinda si acel consumator este chemat in calitate de martor........credeti ca ar trebui sa mearga insotit de un avocat??este vreo posibilitate sa l cerceteze in calitate de inculpat pentru consum in functie de ce declara??daca ar declara ca e doar amic cu acei traficanti ??
intre timp s -au terminat si procesele mele ...le-am castigat pe amandoua si la Curte ....apoi am mers cu copie dupa Decizia de la Curte si cu hotararea de la Tribunal legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila la Finante....m-au tinut vreo 2 saptamani si jumatate pe motiv ca nu sunt bani...ca o sa ma sune...si i-am sunat eu in fiecare zi...pana s-au plictisit si mi i-au dat:)))
si eu am mai avut un proces la alta masina , tot cu taxa de poluare...si acolo la primul termen a respins recursul ...insa la masina asta nu stiu ce s -a intamplat...e alt complet:(....sper doar sa nu pierd
va multumesc pentru raspunsuri......domnule avocat aveti idee de ce mi-ar repune pe rol procesul???acu se judeca din nou la tribunal????sau judeca curtea din nou cazul pe aceleasi inscrisuri???
am avut proces cu taxa auto si am castigat,mi-au facut recurs finantele si instanta mi a dat de doua ori amanare iar acu a repus pe rol cauza.......ce inseamna asta????pot pierde in recurs????trebuie sa mi angajez din nou avocat??va roggg
si eu am castigat in prima instanta iar in recurs instanta mi a dat amanare pe motiv :Amână cauza la ...... pentru a se soluţiona, de către ÎCCJ, recursul în interesul legii promovat cu privire la problema de drept dedusă judecăţii ....:(credeti ca ma poate dezavantaja noua lege din 2012?:(