avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate Lucyla

Activitate Lucyla

Răspuns la discuția daca nu ma prezint
buna seara,
cunosc si eu un caz asemanator ....un consumator lua de la o retea de traficanti...acu au reusit sa i prinda si acel consumator este chemat in calitate de martor........credeti ca ar trebui sa mearga insotit de un avocat??este vreo posibilitate sa l cerceteze in calitate de inculpat pentru consum in functie de ce declara??daca ar declara ca e doar amic cu acei traficanti ??
daca reclamantul e inchis ...la puscarie ...plateste taxa de timbru de 39 de lei sau de 8 lei fiind o persoana fara venit???
intre timp s -au terminat si procesele mele ...le-am castigat pe amandoua si la Curte ....apoi am mers cu copie dupa Decizia de la Curte si cu hotararea de la Tribunal legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila la Finante....m-au tinut vreo 2 saptamani si jumatate pe motiv ca nu sunt bani...ca o sa ma sune...si i-am sunat eu in fiecare zi...pana s-au plictisit si mi i-au dat:)))
multumesc
poti sa-mi spui te rog cu cat ai taxat plangerea impotriva pv???ce taxa de timbru si timbru judiciar de cat??
Răspuns la discuția recus taxa auto!!!
si eu am mai avut un proces la alta masina , tot cu taxa de poluare...si acolo la primul termen a respins recursul ...insa la masina asta nu stiu ce s -a intamplat...e alt complet:(....sper doar sa nu pierd
Răspuns la discuția recus taxa auto!!!
va multumesc pentru raspunsuri......domnule avocat aveti idee de ce mi-ar repune pe rol procesul???acu se judeca din nou la tribunal????sau judeca curtea din nou cazul pe aceleasi inscrisuri???
buna ziua ,

am avut proces cu taxa auto si am castigat,mi-au facut recurs finantele si instanta mi a dat de doua ori amanare iar acu a repus pe rol cauza.......ce inseamna asta????pot pierde in recurs????trebuie sa mi angajez din nou avocat??va roggg
si eu am castigat in prima instanta iar in recurs instanta mi a dat amanare pe motiv :Amână cauza la ...... pentru a se soluţiona, de către ÎCCJ, recursul în interesul legii promovat cu privire la problema de drept dedusă judecăţii ....:(credeti ca ma poate dezavantaja noua lege din 2012?:(