Locuiesc intr-o locuinta sociala.De curand termenul de valabilitate a contractului de inchiriere a expirat.Datorita datoriilor de la intretinere functionarii de la spatiul locativ nu doresc a-mi prelungi contractul.Mentionez ca la chirie plata e la zi. Avem un venit net pe membrul de familie de aproximativ 200 de lei ( suntem trei membrii). Locuiesc la aceasta adresa de peste 12 ani. Cum pot sa-mi reinoiesc contractul si sa evit evacuarea din locuinta?
Este legal daca acest lucru nu este prevazut in contractul individual de munca? Aceste tichete de masa(4-5 la numar) fiind distribuite preferential de administratorul firmei.Si a-si mai dori o lamurire:zilele ramase din concediul de odihna ramase din 2011(7 zile) pot sa le mai iau anul acesta?
Lucrez intr-o institutie s.r.l si incepand din luna martie se distribuie in unitate tichete de masa drept stimulent.Mentionez ca aceste tichete se dau doar anumitor persoane in numar de 4-5 tichete.Este legal acest lucru ? In unitate sunt persoane calificate si necalificate,iar eu sunt una calificata si nu am primit nici un tichet.Eu sunt de partea dreptatii si sunt considerata o persoana cu gura mare.
In data de 12 ianuarie 2012 au venit cei de la apa canal si ne-a sigilat vanele la apa rece datorita restantelor la intretinere.Azi 14 ianuarie 2012 suntem tot cu apa oprita.Mentionez ca suntem in aceast situatie 80 de apartamente locuinte sociale.Intrebarea mea este daca proiectul in legatura cu penalitatile la intretinere este in vigoare.La noi sunt multi cu venit minim pe membru de familie pana 1000 lei.Este vorba de acel proiect care scuteste acele persoane de la plata penalitatilor la intretinere pana in iulie 2012.