avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mai este valabila scutirea de penalizari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mai este valabila scutirea de penalizari?

In data de 12 ianuarie 2012 au venit cei de la apa canal si ne-a sigilat vanele la apa rece datorita restantelor la intretinere.Azi 14 ianuarie 2012 suntem tot cu apa oprita.Mentionez ca suntem in aceast situatie 80 de apartamente locuinte sociale.Intrebarea mea este daca proiectul in legatura cu penalitatile la intretinere este in vigoare.La noi sunt multi cu venit minim pe membru de familie pana 1000 lei.Este vorba de acel proiect care scuteste acele persoane de la plata penalitatilor la intretinere pana in iulie 2012.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
ADY1967, utilizator
Scutirea de penalizari, printr-o lege, nu mai este valabila.
A existat legea 175/2010 cu valabilitate pana in 20 iulie 2011. Exista un proiect de prelungire a acestei legi, dar el nu a fost publicat in Monitorul Oficial, asa ca nu se poate aplica.
Da, pana in momentul in care se va elabora un nou act normativ referitor la aceste probleme sociale scutirea nu mai este valabila.
trebuia sa actionati pana la data de 20 iulie 2011
L175/2010 nu mai e in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o lamurire in legatura cu penalitatile la apa rece 44axa 44axa Buna ziua , Doresc sa stiu daca se mai aplica prevederile legii 175 /2010 cu privire la scutirea de penalitati la apa rece. multumesc! (vezi toată discuția)
Scutire de la plata penalitatilor pentru rau-platnici intr-o asoc. de proprietari ? cornelusha cornelusha Buna ziua, a auzit cineva de scutirea de la plata penalitatilor intr-o Asoc.de Propr.daca rau-platnicul isi achita datoriile integral ( intr-o singura transa) ... (vezi toată discuția)