Tata vrea sa treaca apartamentul pe numele meu, mama la fel, care sunt posibilitatile ca pe viitor sa nu poata fi contestata aceasta decizie.....
Si care sunt costurile.....fara a fi nevoie de o vanzare-cumparare......
Buna ziua!!!
Am o problema si sper sa gasesc la dumneavoastra rezolvarea.
Parintii mei detin o locuinta....mai precis tatal meu este proprietarul unui apartament dobandit in timpul casatoriei.
Tatal meu doreste sa-mi cedeze mie acest apartament dar nu stiu prin ce cai se poate face.
Care sunt caile si costurile pentru a trece acest apartament pe numele meu...
Multumesc anticipat!!!
Buna ziua!!!
Am o problema si sper sa gasesc la dumneavoastra rezolvarea.
Parintii mei detin o locuinta....mai precis tatal meu este proprietarul unui apartament dobandit in timpul casatoriei.
Tatal meu doreste sa-mi cedeze mie acest apartament dar nu stiu prin ce cai se poate face.
Mentionez ca mama nu prea este deacord cu acest lucru si mai am o sora care este deacord cu demersul tatalui..
Care sunt caile si costurile pentru a trece acest apartament pe numele meu...
Multumesc anticipat!!!
Pe ce perioada se poate incheia un CIM cu o institutie publica dupa pensionare si de cate ori ......
Mai precis daca o persoana a iesit la pensie iar apoi a incheiat un CIM cu o institutie publica pe o perioada de un an.....intrebarea este daca se poate prelungi ....sau cate astfel de contracte mai poate incheia?????????
Multumesc anticipat!!!
Vreau sa-mi achizitionez o masina inmatriculata dupa 01.01.2007 si vreau sa stiu ce acte imi trebuie la Politie pentru schimbarea certificatului de inmatriculare.....
Multumesc anticipat!!! Si daca ma i este nevoie sa fac dovada ca este platita taxa de inmatriculare de dupa 2007 sau daca a fost recuperata sau in curs de recuperare datorita unui proces intentat!!!!
Vreau sa achizitionez o masina produsa dupa 01.01.2007 inmatriculata in Romania dupa data mentionata mai devreme si as dori sa stiu daca mai trebuie sa platesc taxa auto si ce imi trebuie pentru aceasta tranzactie..... Mentionez ca nu inteleg nimic din noua lege (L. 9/2007) si de aceea cer lamuriri.......
Multumesc anticipat!!!