Și în această perioadă mi-a permis sa vad doar 2 minute copilul sa ii dau cadoul de Crăciun și după sa urcat în mașină și a plecat , se poate cere instanței terapia de cuplu pentru interesul suprem al copilului , eu nu sunt deacord sa divorțăm , nu sunt motive pentru acest divorț sunt doar niste neînțelegeri dar care nu le putem discuta din cauza părinților ei care ei tot timpul când am incercat sa iau legătura cu ea sau băgat ,și ei mențin teoria că nu am nici un drept asupra copilului că o să văd copilul când vor ei ,daca o sun sa vorbesc cu copilu nu răspunde din cauza părinților că imediat incep să înjure prin spate și să o facă să închidă și consideră că copilul mai bine sa fie fara un părinte decât lângă ambi ,nu ea este problema , daca nu ar fi sufocată de părinți ei și care tot timpul sau băgat și i-au dat sfaturi tot contra ce ar fi bine pentru copil
AV. GABRIELA GERBER a scris:
Atata timp cat nu exista o hotatare judecatoreasca care sa stabileasca la cine sta copilul, teoretic se poate sa luati si dvs minorul, insa nimic din toate acestea nu servesc interesului copilului, sanatatii si bunei lui dezvoltari.
Acum e totul foarte crud sa zic asa si discutiile sunt la baioneta, insa incercati sa ramaneti la un dialog civilizat cu sotia si sa comuncati spre a identifica solutiile ca si dvs sa va puteti vedea copilul. Ruperea lui briusca de dvs nu este deloc un lucru bun.
Sesizati Proectia Copilului daca va interzice in continuare sa il vedeti, angajati un avocat sa incepeti demersuri urgente in instanta de stablire a unui program.
Trebuie sa stitit si ca parintele care se comporta asemenea sotiei dvs risca sa piarda exercitiul autoritatii parintesti daca mentine minorul intr-un astfel de abuz constant, vreme indelungata.
Puyan a scris:
Și dacă eu iau copilul și fac la fel cum face ea ce se poate întâmpla?