avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Într-o ordonanță președințială de vizita copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Într-o ordonanță președințială de vizita copil ,avocatul ...

Într-o ordonanță președințială de vizita copil ,avocatul soției a atașat la dosar copii ale unui dosar de reabilitare copia dosarului din naintea căsătoriei noastre în care am avut o reabilitarea a unor fapte penale este permisă folosirea datelor cu caracter personal și copierea dosarelor din arhivele judecătoriei???
Buna ziua, este legal, doar instanta de judecata va stabili in ce masura sunt si relevante documentele avand in vedere perioada la care fac referire, legatura cu interesul superior al minorului, etc. Ar fi bine sa fiti reprezentat de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se admite ca inscrisurile dintr-un dosar sa fie folosite in alt dosar tibimarin tibimarin Dosarele sunt ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului minorului si divort. In cadrul dosarului de ordonanta presedintiala, sotiei i s-a luat ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala- program vizita tiberiucezar tiberiucezar buna ziua, am o ordonanta presedintiala de program vizitare minor de sambata pana duminica de la ora 13 pana la ora 13 am obtinut acest program din ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala, admisibilitate 2cool4school 2cool4school Daca am pe rol divort, pot introduce o cerere de stabilire a unui program de relatii personale cu minorul, pe cale de ordonanta presedintiala? Daca da, nu ... (vezi toată discuția)