avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate bizbiz

Activitate bizbiz

Răspuns la discuția Sesizare ANSPDCP
Multumesc pentru raspuns.

Intrebarea mea se refera, in special, la secretul profesional. Ma poate acuza angajatorul ca am incalcat secretul profesional in urma depunerii unei sesizari care ANSPDCP, sau imi poate cere daune pentru aceasta. Exista o lege care sa imi permita sa divulg astfel de informatii din firma?
Buna ziua. Am nevoie de o informatie.

In firma la care am lucrat au fost anumite nereguli si angajatorul mi-a produs un prejudiciu material prin prelucrarea datelor personale in mod neautorizat de catre mine. Vreau sa stiu daca ma pot adresa cu o plangere catre Autoritatea
Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal in care sa detaliez cele intamplate, avand in vedere obligatia contractuala semnata cu angajatorul, privind secretul profesional si pastrarea acestuia.

Va multumesc anticipat.
Buna ziua. As dori sa stiu daca este nevoie de o autorizatie speciala (PFA) pentru a practica meseria de fotograf/editor foto..

Va multumesc.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.

Ce se intampla in cazul in care angajatorul nu imi mai poate asigura conditiile de munca si nici nu are temei disciplinar pentru a ma concedia?

Nu este vorba despre un faliment sau ceva colectiv, mi se intampla doar mie, pentru ca un client de-al angajatorului nu mai doreste serviciile mele si angajatorul nu ma poate utiliza pentru un alt client.