avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate peter007

Activitate peter007

as dori sa stiu si eu cum trebuie sa procedez daca am 2 procese cu politia rutiera castigate in instanta si nu am primit hotararea acasa de mai bine de 3-4 ani?......bineinteles ca am poprire pe conturi din aceasta cauza ca nu am platit amenzile care leam castigat in instanta......prevede legea ca o hotarare sati vina intrun anumit timp acasa?.....din informatiile pe care le am stiu ca aceste hotarari trebuiesc legalizate,trebuie sa platesti o taxa ,etc....apoi te duci cu ele la directia taxe si impozite........daca am o hotarare la satu mare ,,,,,trebuie sa merg acolo sa iau hotararea?sau pot sa achit taxa pt legalizare hotarare prin posta????
mia fost retinut permisul de conducere si talonul pentru ca mergeam cu 104 km/h in localitate si pt ca imi lipsea placuta de inmatriculare de pe fatza........politistul mia eliberat o dovada pentru permis pentru 2 saptamani,iar pt talon mia eliberat o dovada dar fara drept de circulatie........iam cerut politistului sa-mi arate legitimatia si sami arate ca am mers cu 104 km/h in localitate........iar acesta a refuzat.............acum ca sa imi iau talonul de la ipj sr giurgiu imi cer sa aduc placuta de la drpciv pipera,iar cei de acolo imi cer copie si original talon..........ma trimit de colo -colo.........vestul salbatik aici in romania...........nu stiu ce sa mai fac............n-am fost pus niciodata in aceasta situatie.............ce sfat imi dati?.......va multumesc mult!
care sunt pasii de urmat pentru a face o plangere in instanta impotriva unui angajator care nu si-a platit obligatiile salariale?...am inteles ca e un litigiu de munca si ca nu se plateste taxa de timbru....dar banuiesc ca tot trebuie sa platesc o anumita taxa:sorry:
Răspuns la discuția drepturi prin casatorie
ms mult pt informatii........imi sunt de mare folos......aveti dreptate este o casatorie de convenienta
Răspuns la discuția drepturi prin casatorie
poi ma gandesc ca pot sa divortez la notar dupa 48 de ore din cate stiu eu....nu sunt prea sigur dupa cat timp poti sa divortezi dak te-ai casatorit..........poi asta vrem amandoi ....sa divortam dupa.........
am primit o oferta sa ma casatoresc cu o columbianca,vrea sa obtina viza shengen,sa fie cetatean european ,ce as putea sa patesc grav?......ma gandesc ca daca face un credit ,eu nu am nimik pe numele meu.........ce ar mai putea fi?.......daca stie cineva si poate sa-mi raspunda.....nu am mai primit astfel de oferte tentante:D