avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate gionela76

Activitate gionela76

Răspuns la discuția credite ipotecare restante
Nu, casa este la tara, intr-o zona nu prea buna, adica nu se cauta case de vanzare.
Pretul nu cred ca atrage astfel de cumparatori, plus ca fiind pusa garantie bancii nu se poate vinde.
Răspuns la discuția credite ipotecare restante
Parintii mei au facut un credit ff mare - 60000euro. Au creditat cu casa, caci astfel nu il puteau obtine, intre timp euro a crescut, dobanda a crescut, rata lunara era 600 euro, iar salariile si acum pensiile nu acopera nici jumatate.
Noi nu putem sa ii ajutam in acest sens, caci suntem fiecare cu famiile noastre si avem si noi greutati.
Parintii mei au facut un credit ipotecar. de jumatate de an nu au mai platit ratele. Banca cred ca a vandut creditul, caci a primit o notificare de plata.
Care sunt urmatorii pasi in evolutia acestei probleme?
Noi, copiii, avem probleme daca nu se stinge datoria?
Ce putem face sa nu fim buni platnici in aceasta situatie?
(parintii sunt inca in viata, dar sunt pensionari, nu au cum sa plateasca, deci vor pierde casa)
parintii mei au un credit ipotecar.
ce se intampla daca ei nu mai platesc ratele si ulterior decedeaza? cine plateste creditul?
Am facut un credit de refinantare, ca sa acopar doua credite la alte banci. Dupa 4 luni primesc o notificare din partea bancii unde am facut creditul , in care se specifica ca nu am inchis unul din creditele refinantate. Banca unde este creditul neinchis spune ca banca care a refinantat creditul trebuia sa trimita un ordin prin care banca respectiva sa inchida creditul. Acest lucru nu s-a intamplat, iar eu am pierdut bani. Acum trebuie sa-l inchid, dar....
Cine este vinovat de acest lucru?
Am un credit ipotecar in valoare de 60000Euro. Acum sunt pensionara si nu mai pot plati ratele lunare. Ce se intampla daca nu mai platesc ratele?
Se poate prescrie un astfel de credit?
Pierd casa?