Am incheiat un contract de constructii in luna Iunie iar beneficiarul contractului s-a razgandit si nu mai vrea sa apara el ca beneficiar in contract si il vrea pe tatal lui.Se poate modifica prezentului contract printr-un act aditional semnat bilateral? Cum sa formulez acest act aditional, in care sa se specifice doar schimbarea beneficiarului,celelalte clauze raman neschimbate.
La sfarsitul acestui act aditional cine semneaza ? Vechiul beneficiar care a luat la cunostinta aceasta modificare si noi "executantul" ? Beneficiarul nou unde semneaza ca e de acord?
Multumesc.
Buna seara.Mi-am deschis un cont demo ,la bursa trading212.com de aproximativ 6 luni si as vrea sa incer si cu un cont real.Care ar fi cele mai mari riscuri daca inchei contractul ?Prin apăsarea butonului de mai jos, certific faptul că sunt de acord cu Termeni de utilizare, Informare Client și Termeni de business.
Notă: Conform legislației, pentru deschiderea unui Cont Real este necesar să ne trimiți o copie a carții tale de identitate.