avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori BURSA TRADING212.COM
Discuție deschisă în Bursa de valori

BURSA TRADING212.COM

Buna seara.Mi-am deschis un cont demo ,la bursa trading212.com de aproximativ 6 luni si as vrea sa incer si cu un cont real.Care ar fi cele mai mari riscuri daca inchei contractul ?Prin apăsarea butonului de mai jos, certific faptul că sunt de acord cu Termeni de utilizare, Informare Client și Termeni de business.

Notă: Conform legislației, pentru deschiderea unui Cont Real este necesar să ne trimiți o copie a carții tale de identitate.
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 22:32, 21 Mai 2012
Cel mai mare risc este sa pierdeti suma investita acolo. Este, totusi, piata bursiera. Sunt reprezentati in Romania de o banca (Leumi Bank, parca? nu mai stiu exact). In mod normal orice institutie financiara are nevoie de un act de identitate al posesorului de cont. Nu e nici o smecherie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri din cauza pierderii unui jeton in parcare dima60 dima60 Am pierdut un jeton in parcarea Aeroportului Otopeni.Functionarii paecarii imi interzic parasirea parcarii cu autoturismul pana cand nu semnez o factura ... (vezi toată discuția)
Inselatorie firma de tranzactionare pe piata forex addi68 addi68 Acum 16 zile am primit un asa zis newsletter de la o firma care s-a dovedit ulterior a fi cu sediul in Cipru dar cu repreazentanta in Romania, adresa ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate MariaDr MariaDr Ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate a fost cu cativa ani in urma( asigurat nu in baza unui contract de munca, ... (vezi toată discuția)