avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate ondalin

Activitate ondalin

Pai eu vreau sa merg direct in instanta, ce lege din sport permite mapn sa aiba 30+ echipe sportive ?
Cornel Vasile a scris:

De ce nu postati nelamurirea dvs ?

Legea educaţiei fizice şi sportului se refera la intreg sstemul național de educație fizică și sport în România.

buna seara, am nevoie de un avocat specializat pe legea sportului romanesc; platesc pentru consultanta, rog raspuns in privat, multumesc.
Răspuns la discuția Spor noapte si concediu anual
Imi poate spune cineva procentul exact de spor pentru acest tip de program, va rog?

ondalin a scris:

Nu inteleg, ce inseamna "la solicitare"? Adica trebuie sa solicit eu sa-mi fie platit concediul anual?
Si in legatura cu sporul, care este procentul pentru programul mentionat? De luni pana sambata la 1am
Mersi pentru raspunsul rapid.

Cornel Vasile a scris:

Sporul se aplica la brut.

Indemnizația de concediul anual de odihna trebuie plătită, în caz de solicitare, indiferent ca este la stat sau privat.

Răspuns la discuția Spor noapte si concediu anual
Nu inteleg, ce inseamna "la solicitare"? Adica trebuie sa solicit eu sa-mi fie platit concediul anual?
Si in legatura cu sporul, care este procentul pentru programul mentionat? De luni pana sambata la 1am
Mersi pentru raspunsul rapid.

Cornel Vasile a scris:

Sporul se aplica la brut.

Indemnizația de concediul anual de odihna trebuie plătită, în caz de solicitare, indiferent ca este la stat sau privat.

Buna seara, la program de 4pm-1am, cu 1 ora pauza neplatita, cat % trebuie sa fie sporul de noapte, si daca se aplica la brut sau net? Si, concediul anual de odihna trebuie platit, indiferent ca este la stat sau privat?
Răspuns la discuția Gdpr
Mersi pt raspuns, dar, din cate am auzit de la colegii mei, se furase aici, dar de catre muncitori, nu de catre angajati, prin muncitori ma refer la meseriasi, zugravi, tamplari, etc, ce nu fac parte din angajatii firmei, asa ca, mai poate fi considerata supravegherea angajatilor, din moment ce aia care au furat, nu erau angajati ai firmei? Plus ca, in cladire sunt deja camere de supraveghere. Asadar, in conditiile in care furtul a fost facut de altcineva, din afara firmei, este permisa supravegherea angajatilor, din motiv ca altcineva, din afara firmei, a furat?

Cornel Vasile a scris:

Subiect: supraveghere video salariati
www.avocatnet.ro/t10332/supr...

Discuție Gdpr
Buna ziua, cfm gdpr, are voie angajatorul sa urmareasca angajatii permanent, pe camere cctv? Adica sa stea cu ochii pe camera, mereu, sa vada ce face unu si altul? Mentionez ca biroul este un etaj intreg, tip open space, in contract nu cred ca scrie de asa ceva, online am fost de acord cu supraveghere cctv, dar doar ca sa fie folosit cfm legii, insa pe parcurs am aflat ca unii din directori, pur si simplu stau toata ziua cu ochii pe camerele de supraveghere, ca sa vada ce sace unu si altu. Cfm gdpr, e legal asa ceva? Multumesc.
Răspuns la discuția Kaufland, deranj liniste publica
Inca astept raspunsuri.
1. este vreun anume tip de avocat la care ma pot duce pentru aceasta situatie, sau pot apela la orice fel de avocat?
2. inainte sa-i dau in judecata, ar trebui sa ma duc la manager sa-i pun in atentie faptul ca au loc scandaluri la ei in parcare, sau ii pot da in judecata direct, fara sa mai apelez la ei?
Imi poate raspunde cineva? Multumesc.
Nu poate nimeni sa raspunda??
Ma mai poti ajuta cu raspunsuri la ce am mai intrebat? Multumesc.