avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate ioanavasian

Activitate ioanavasian

Daca vrei sa lichidezi stocul pentru a te reprofila si faci reduceri de preturi la toate produsele din stoc, trebuie sa anunti pe undeva?
Nu reusesc sa inteleg aceasta procedura.
Au scazut considerabil vanzarile, chiria nu am platit-o de 3 luni.Vin amenintari de la proprietarii spatiului cu penalizari ce pot depasi valoarea chiriilor neachitate.Au si ei partea lor de vina pentru situatia in care ne aflam...Desi aveam contract de inchiriere care expira anul acesta, anul trecut ne-au mutat din parterul complexului la etajul 2 al acestuia,si, practic ne-au stricat tot rostul. La acest etaj nu mai urca nici macar 1/4 din clientii care erau in parter.Aveau voie sa faca acest lucru?Ne-au "dus cu zaharelul" ca nu ne muta vreo 2 luni,apoi, cu 10 zile inainte de mutare ne-au trimis si noua o propunere de relocare,pe care, vrem-nu-vrem a trebuit sa o acceptam.Era ceva de genul "nu-ti convine, ia-ti jucariile si pleaca".Avem o linie de credit garantata cu un apartament(al parintilor), la care ne chinuim sa achitam dobanda la zi, sa nu intarziem.Am intrat in CIP cu mai multe bilete la ordin, furnizorii isi vor banii...Nu mai stim ce sa facem.Atata timp cat este creditul la banca, nu putem renunta.Suntem disperati! Va rugam sa ne ajutati cu un sfat! Care sunt solutiile?Sau exista solutii?
Multumim ca existati!:stunned:
Buna dimineata,
Se poate vinde o masina aflata in patrimoniul unei societati comerciale care nu mai are activitate(nu este suspendata), dar care are datorii la bugetul de stat?
Sau se poate trece pe persoana fizica?Ma refer la unicul administrator al societatii.Mai sunt cateva rate de platit la banca, stiu ca trebuie sa ai acordul bancii, dar nu stiu cum e cu statul, daca se opune din cauza datoriilor.
Multumesc frumos!

Răspuns la discuția Liniile de credit cu ipoteca
Banca refuza sa raspunda. Este adevarat faptul ca este cam devreme, mai sunt 6 luni pana la expirarea termenului, dar nu stiu de ce nu exista comunicare intre banca si client...de ce ocolesc raspunsurile? In privinta refinantarii, nu stiu daca vreo banca iti poate trece cu vederea faptul ca te aflii in incidenta de plata.
Multumesc frumos!
Buna dimineata,
O societate are contractata o linie de credit cu ipoteca pe un apartament proprietatea unei persoane fizice. Din motive financiare, a intrat in CIP cu mai multe bilete la ordin(sume mici, 500-1000 lei). Poate exista riscul ca la sfarsitul perioadei de un an sa fie executat silit apartamentul din cauza ca nu sunt toti banii in cont?Banca nu intelege ca vrei sa platesti acele bilete refuzate, ca nu esti rau-intentionat, ba chiar ocoleste sa rasunda acestor intrebari pe care vi le pun dvs.Cateodata am impresia ca are doar interesul sa "puna mana" pe bunurile oamenilor.Dobanda lunara aferenta liniei este platita la timp, nu au fost intarzieri.Ei te vad ca o" pata neagra"...Nu par sa inteleaga ca ai si tu o perioada mai proasta.
Ce riscuri sunt? Poate banca sa-ti ofere o posibilitate de a achita creditul, spre exemplu sa-ti reesaloneze linia pe o perioada mai lunga, cu rate lunare, eventual cu o dobanda mai mare?
Multumesc frumos pentru ajutorul pe care ni-l oferiti!
O zi buna!
Buna seara,
Am primit cu intarziere o citatie la Parchet, in calitate de invinuit pentru articolul 291c.p. Procesul a fost pe 19/01, dar nu m-am prezentat(nu am primit citatia la timp). Ce se poate intampla? Ce inseamna acest articol?Se poate gasi undeva, pe net, vreun detaliu despre stadiul in care se afla procesul?(am nr. de dosar).
Am citit undeva ca acest articol ar fi ceva cu "uzul de fals in inscrisuri..."Nu imi aduc aminte sa fi facut asa ceva. Va rog frumos sa ma ajutati cat puteti de urgent! Va multumesc pentru ca existati!