avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se poate vinde un bun din patrimoniul unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se poate vinde un bun din patrimoniul unei societati comerciale?

Buna dimineata,
Se poate vinde o masina aflata in patrimoniul unei societati comerciale care nu mai are activitate(nu este suspendata), dar care are datorii la bugetul de stat?
Sau se poate trece pe persoana fizica?Ma refer la unicul administrator al societatii.Mai sunt cateva rate de platit la banca, stiu ca trebuie sa ai acordul bancii, dar nu stiu cum e cu statul, daca se opune din cauza datoriilor.
Multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:26, 22 Februarie 2012
in baza art 27 CPF se poate atrage raspunderea personala a administratorului daca faceti aceasta tranzactie si banii nu vor fi virati catre bugetul de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala in urma datoriilor la stat Scortzishor Scortzishor Buna ziua, sunt asociat si administrator la un SRL, alaturi de inca o persoana cu aceleasi calitati (asociat si administrator). De cativa ani ne-am cerat ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata kajan.barna kajan.barna daca firma este suspendata pe 3 ani poate sa faca tranzactii comerciala adica poate sa vanda din stoc cu factura la alta firma....#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Firma cu datorii mona_lisa mona_lisa Am citit pe site un mesaj si nu mi vine a crede. Este adevarat? O persoana care are o firma X are datorii la finante si sa spunem la furnizori poate infiinta ... (vezi toată discuția)