avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate isoldacleo

Activitate isoldacleo

Răspuns la discuția Mostenire nerevendicata
buna ziua. in primul rand multumesc pentru raspunsuri....ce nu inteleg e de ce avea drept sotia , el avand apartamentul dinainte de casatorie?unde as putea sa ma interesez de situatia apartamentului? pe cine figureaza, etc? va multumesc anticipat
Buna ziua.Daca cineva ma poate ajuta...Situatia mea e asa: tatalui meu in 1995 i-a decedat tatal....la acea vreme bunicul era casatorit cu o femeie ...bunicul avea un apartament dinainte de casatoria cu femeia respectiva...tatal meu nu a revendicat apartamentul sau altceva, spune ca isi aminteste ca a fost impreuna cu femeia aceea la notar a semnat ceva ( nu mai stie ce ca era afectat de moartea bunicului )si nu a primit nici o hartie de la notariat.....acum ar vrea sa intre in posesia apartamentului....daca puteti sa-mi spuneti pasii care trebuie facuti....mentionez ca tatatl meu e singurul urmas al bunicului......va multumesc mult
Buna ziua.Sunt citata in calitate de intimat intr-un proces recurs -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata.Scrie ca am dreptul sa ma prezint cu un aparator.Intrebarea mea este : daca nu ma prezint deloc ( e in alta localitate) ce se intampla?Pot sa trimit intampinare?Daca trimit intampinare trebuie scrisa de mana sau pe calculator?Va multumesc
Buna ziua , sunt citata ca intimata in procesul care are ca obiect plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridicã: Penal; puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta si ce trebuie sa fac? Asta dupa ce am primit deja instiintare de incetare a urmaririi penale.

Multumesc
Răspuns la discuția marturie mincinoasa
Si pe urma:" avocatul reclamantei solicita neluarea in seama a acestor inscrisuri, fiind probe extraprocedurale...
citez din sentinta :""un inscris numit "notificare" si doua declaratii ale martorilor... ""; deci e vorba despre una din aceste declaratii
Procesul s-a incheiat deja, si zic eu, ca din cauza declaratiei respective am primit desfacere prin culpa comuna; recurs, numai pentru atat nu voi face; dar vreau ca persoana respectiva sa fie pedepsita si sa invete sa nu defaimeze oamenii.Asta e tot.
Multumesc pentru raspunsuri; nu a fost data in fata instantei, dar judecatorul a admis-o la ultima sedinta si e numerotata in dosar. Deci, il dau in judecata?
Buna ziua.Am trecut printr-un proced de divort care s-a finalizat de curand si cand am ridicat sentinta am vazut la dosar ca paratul a mai depus 0 declaratie olografa din partea unei alte persoane , declaratie care ma compromitea la momentul respectiv.As dori sa stiu daca declaratia aceea ( extrajudiciara- persoana nu a aparut in instanta, e doar o declaratie de mana cu datele personale, descrierea faptelor si semnatura) poate face obiectul unui proces de marturie mincinoasa sau alta fapta, proces pe care as dori sa-l intentez pentru ca persoana , cine o fi ea, a mintit tot ce a spus acolo.
Va multumesc