avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate mariussyca

Activitate mariussyca

Răspuns la discuția intabulare casa
am inteles dar extrasul de carte funciara este pe numele meu si in acesta rezulta casa si terenul si mostenirea nu am cu cine sa o dezbat sunt unicul mostenitor si am inregistrat mostenire inca din anul 1991 care si rezulta in extrasul de carte funciara de aceea doresc sa o intabulez durect pe cumparator .
Buna ziua . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.

Doresc sa vand o casa cu teren pe care am primito mostenire in totalitate
problema este ca nu am intabulato niciodata . am scos un extras de carte funciara pe numele meu unde apare casa si terenul cati metri patrati are in mostenire inregistrata in 1991 etc... Intrebarea este
vanzand aceasta casa se poate intabula direct pe numele la cumparator fara sa o mai intabulez prima data pe numele meu
Va multumesc .
Răspuns la discuția Vanzare casa cu teren
Va multumesc frumos
Buna ziua va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatorul caz :
Am o casa cu teren de vanzare am gasit cumparatorul doar ca acesta nu are toti banii ami da jumatate acum iar pentru cealalta jumatate sa-l mai astept o luna doua , nu ma deranjeaza ca-l mai astept doar ca as dori sa stiu cum trebuie sa procedez la intocmirea actelor adica exista o clauza care sa nui poata permite sa fie proprietar pe casa doar dupa ce achita toata suma . dati-mi va rog cativa pasi cum trebuie sa procedez .
daca nu selectez bine categoria pe forum va rog sa ma corectati .
Va multumesc .
Răspuns la discuția Contract de comodat
Dar Notarul nu al inregistreaza la administratia financiara ?
Buna seara .Am si eu o intrebare vreau sa fac un contract de comodat pentru un autoturism cum trebuie sa procedez unde trebuie facut acest contract ? La notar ? Si cat costa un contract ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Cumparare teren inchiriat
Multumesc mult
Buna ziua am si eu o intrebare .Lipit de terenul meu se afla o alta bucatica de teren care se afla in chirie la [Editat - o firma de telefonie mobila] mai precis se afla o antena de emisie receptie . eu intreb daca as putea cumpara acum aceea bucatica de teren desi se afla inca in chirie pe inca un an si daca dupa ce cumpar cum se face. se recalculeaza chiria ?
Multumesc.
Multumesc Ynocentta
Sti cumva legea sau articolul care ma poate ajuta sa rezolv aceasta problema , cerandui proprietarului de retele macar un contract de inchiriere ca acel stalp se afla pe proprietea mea .vreau totusi sa ma duc pregatit cand voi cere ( cererea solicitata de mine ) .
Buna ziua .
Am cumparat o parcela de teren unde doresc sa construiesc o casa.Problema mea este ca pe acest teren se afla un stalp de curent ( monofazic ) care in urma masuratori topografice se afla undeva la marginea terenului . Practic nu ma deranjeaza acest stalp as dori sa stiu daca pot beneficia macar gratuit de bransarea curentului pentru casa mea ( daca nu sa-si ia stalpul de pe proprietatea mea )
Va multumesc