avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren inchiriat

Buna ziua am si eu o intrebare .Lipit de terenul meu se afla o alta bucatica de teren care se afla in chirie la [Editat - o firma de telefonie mobila] mai precis se afla o antena de emisie receptie . eu intreb daca as putea cumpara acum aceea bucatica de teren desi se afla inca in chirie pe inca un an si daca dupa ce cumpar cum se face. se recalculeaza chiria ?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: mariussyca , utilizator 21:26, 2 Februarie 2012
poti cumpara in timp ce se afla in chirie dar vei trebui sa respecti contractul de chirie existent....daca expira vei renegocia tu cu firma
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face elenasotir elenasotir Am inaintat o actiune civila avand ca obiect inlaturarea unor antene de emisie-receptie montate ilegal deasupra acoperisului apartamentului unde locuim - una ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere cu antena telefonie cherim cherim Am avut un contract de inchiriere cu o firma de telefonie mobila care a expirat anul trecut neajungand la o intelegere pentru prelungire .antena respectiva ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli modernizare lift mirelaprj mirelaprj buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si s-a propus modernizarea liftului. Pe acoperis avem antene de la o firma de telefonie mobila care ne plateste ... (vezi toată discuția)