avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate madalinaminca

Activitate madalinaminca

Buna ziua, perioada de alocatie de sprijin din 27.06.2000 pana in 09.03.2001 se considera vechime in munca?

E doar o greșeală de scriere datorată neatentiei, intrebarea se refera la infiere. V-as fi recunoscatoare daca ati avea un raspuns legal fără a vana greseli de scriere. Mulțumesc.
Ioan Ciobanu a scris:

S-a întâmplat o minune. Nepotul a înviat!

Mama are 17 ani si nu stie cine este tatăl.
Buna ziua, care este procedura legală valabilă pentru înfierea nepotului de către bunica având în vedere că mama copilului este minora . Bunica este singura persoana cu venituri din salariu si doreste înfierea chiar de la nastere daca este posibil . Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Concediu medical dupa demisie
posibil sa nu fiu in preaviz daca imi va inceta raportul de munca cu acordul ambelor parti, este posbil ca decizia sa aiba data de 29.04.2015
Răspuns la discuția Concediu medical dupa demisie
nu stiu, cata vreme nu mi-a comunicat data incetarii contr.de munca iau eu pe demisie nu am specificat nimic despre perioada de preaviz.
buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: mi se va plati concediul medical pe care angajatorul nu a vrut sa mi-l inregistreze ca urmare a depunerii demisiei-fortat de presiunea la care am fost supus in urma neacceptarii mele de atributiuni neconforme cu fisa postului.mai exact in 28.04.2015 am scris demisia cu derulare din 29.04.2015 fara sa primesc pe loc nr.de inregistrare.a doua zi pe 29.04.2015 simtindu-ma rau medicul de familie mi-a dat certificat medical pentru 10 zile,certificat pe care angajatorul nu a vrut sa mi-l inregistreze. la cerere mea pe 29.04.2015 am primit copie xerox dupa demisie cu nr.de inregistrare din data de 29.04.2015 pe care nu este mentionata perioada de preaviz sau data incetarii raporturilor de munca, directorul spunandu-mi ca va inceta raporturile de munca cu acordul ambelor parti, eu intradevar nementionand nimic in acest sens in cererea de demisie.inca nu stiu data incetarii oficiale a contractului meu de munca,motiv pentru care nu stiu ce se va intampla cu concediul medical, in ce conditii se deruleaza si daca voi benefizia de indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca.multumesc anticipat pentru raspunsuri.
buna ziua, in urma decesului tatalui meu am facut succesiunea si am devenit unic mostenitor al unui autoturism pe care anul viitor vreau sa-l schimb prin programul rabla.l-am declarat la primarie unde mi-a fost inregistrat certificatul de mostenitor. ce documente sunt obligata sa mai intocmesc la politie?mai trebuie platita taxa de inmatriculare?
multumesc pentru rapiditatea cu care ati raspuns.parintii nepotului (fiul meu si mama copilului)sunt majori iar pe noi ca bunici ne intereseaza orice forma juridica - probabil cea mai rapida si cea mai completa ca drepturi- in urma careia copilul ar sta cu noi si l-am putea ingriji fara teama ca fie mama lui fie tatal lui i-ar putea periclita dezvoltarea . multumesc
buna ziua, numele meu este madi, sunt din pitesti.ma confrunt cu urmatoarea situatie:in 2011 prietena fiului meu a ramas insarcinata si a nascut in 2012.atat fiul meu cat si prietena lui au fost si sunt lipsiti de venituri, locuiesc cu mine si sotul meu pensionar militar in varsta de 56 ani el si eu 51 ani-angajata in italia cu contract legal de munca. mama copilului l-a luat pe nepotul meu in varsta de 1 an si 6 luni si a plecat de acasa-ea avand domiciliul pe buletin la adresa noastra.pentru ca nu are din ce intretine copilul as vrea sa stiu ce demersuri pot face pentru a prelua custodia nepotului minor de a carui intretinere ne-am ocupat inca de la nastere(asigurand astfel traiul si parintilor lui).va multumesc.mentionez ca fiul meu a recunoscut copilul inca de la nastere.