avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate Friky

Activitate Friky

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri?Va rog...:((:((
Daca trebuie sa platesc pensia alimentara copilului si nu am venituri...ce se poate intampla???Am auzit ca se poate face inchisoare...:((:((
Buna ziua,

Traiesc in concubinaj cu o femeie de 10 ani cu care am un copil de 6 ani.D.na a plecat in Grecia si mi-a spus ca vrea sa ne despartim,dar vrea ca copilul sa ramana la ea si sa plec din casa doar eu.Acum mi-a spus sa ii fac copilului procura si sa venim amandoi(eu si baiatul) in Grecia sa stam acolo ca ii e dor de copil, dar imi e frica sa nu-mi opreasca copilul acolo.Si pe deasupra daca ne despartim eu vreau sa-mi i-au copilul, nu vreau sa-l las pe mana socrilor.ce pot face???Va rog mult sa ma ajutati!!!:((:((:((
Răspuns la discuția Contract de inchiriere utilaje?
Bun raspuns!Multumesc!Dar aici am impresia ca a fost vorba de altceva.Chiar daca nimeni nu poate sa atace contractul in afara de cele doua parti.Tind sa cred ca este vorba de o sponsorizare sau vreo datorie stinsa sub aceasta forma;)
Cum puteti explica asa ceva????

Se face un contract inchiriere utilaje pe termen de 30 zile(asta anul trecut).Imediat dupa semnarea hartiilor se face si factura dupa care imediat se si achita.Contractul deja a expirat dar utilajele nu au fost folosite, nici macar miscate din curtea proprietarului care chipurile le-a inchiriat 30 de zile si pt care a luat circa 24000ron!Deci cum se numeste asa cv?
Răspuns la discuția Incasare persoana fizica
Cred ca s-a platit online...
Am inteles.Deci un OP de la pers fizica pt societate in care sa se specifice "transfer pt clientul X" adica cel de la care trebuiau de fapt sa intre banii.Multumesc!
Normal trebuia sa primesti raspunsul acasa.Si poti face contestatie in termen de 15 zile de la primirea raspunsului.Deci normal ar fii sa primesti acasa citatie si daca se poate sa faci contestatie.
Dar si mai simplu este sa ramana asa.DACA NU SUNT PROBLEME.Asta ma interesa daca vor fii probleme sau nu.;)
Ideea este ca logic nu dorim probleme legale...adica angajatul si bineinteles nici angajatorul.La urma urmei nu este nici o problema,adica nu este problema din punctul nostru de vedere ca societate.si clar nici din partea angajatului pt ca si-a primit banii:))si oricum ca societate avem f multi bani de incasat.adica aceasta suma este relativ mica pe langa ce avem de primit si cu siguranta nu ii vom mai primii deoarece datornicii au intrat in insolventa.Atat ca nu vreau ca angajatul sa vina cu probleme din cauza ca a primit banii pe aceasta cale.
Este din cadrul firmei.Tocmai de aceea s-a procedat asa.