avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri?Va rog...:((:((
Daca trebuie sa platesc pensia alimentara copilului si nu am venituri...ce se poate intampla???Am auzit ca se poate face inchisoare...:((:((
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:06, 17 Iunie 2012
Daca nu aveti venituri,este logic ca nu puteti plati .Textul legii se refera la acela ce trebuie sa plateasca pensia respectiva si cu rea credinta nu plateste.Adica are venituri licite si nu vrea sa plateasca si intr-adevar,risca o pedeapsa privativa de libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent cu un sfat pensie alimentara LUMI1971 LUMI1971 Fostul sot are sa-mi achite pensia alimentara pe 7 luni consecutive.Pe motiv ca nu are loc de munca nu vrea sa mi-o plateasca.In urma procesului de partaj l-am ... (vezi toată discuția)
Custodie liana32 liana32 ce pot face saq am, custodia totala a ficei mele nu imi permit un avocat tin sa mentionez ca sunt angajata iar tatal fetitei e inchis in puscarie pt neplata ... (vezi toată discuția)
Executare silita neplata pensie de intretinere marinela0488 marinela0488 ce se intampla daca ii fac executare silita taltalui copilului meu avand in vedere ca nu a achitat pensia alimentara copilului de la data introducerii actiunii ... (vezi toată discuția)