avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

ce pot face saq am, custodia totala a ficei mele nu imi permit un avocat tin sa mentionez ca sunt angajata iar tatal fetitei e inchis in puscarie pt neplata pensiei alimentara
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 10:41, 18 Februarie 2016
În 2012 a fost condamnat cu suspendare, acum.i s-a dat cu executare? Pe ce perioada?
S-a dovedit ca nu a plătit cu rea credință?
e inchis pe o perioada de 1 an si 6 luni fara eliberare conditionata de la data de 1 martie 2015 organele de politie au doveit ca e rea credinta
Doamna, cum ati reusit sa dovediti reaua credinta? Cred ca multe dintre noi am avea nevoie de raspunsul dvs. Ce ati facut exact? Ce acte ati depus? La ce institutii ati apelat?
Dacă nu vă permiteți avocat, nu e obligatoriu să-l angajați. Foarte ușor puteți pierde procesul cu tot cu avocat, și să-l câștigați dacă vă reprezentați singură.
Judecătorii judecă după probele din dosar, nu după vorbe.
Dacă aveți probe care să convingă instanța că e în interesul minorului să exercitați exclusiv autoritatea părintească, ați putea avea câștig de cauză.
Fără probe(la dosar) veți pierde și cu avocat și fără.
Acum că tata copilului este privat de libertate pentru abandon de familie, ați putea invoca această situație ca probă.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
ContSters379576, utilizator
Cereți în Instanță, la judecătoria de care aparțineti sa exercitati singura autoritatea parinteasca.
Va întemeiati cererea pe art 398 cod civil.
Citiți în link-ul de mai jos, o sa va ajute la argumentarea cererii.
[ link extern ]

@Maria, dacă a avut venit mai ales la vedere și nu a platit, iaca reaua credință. Asta e un exemplu bun de dat alora care nu plătesc sau sfătuiesc pe alții sa nu plătească ca nu are ce sa li se întâmple..na, ca se întâmplă. Mai sunt și specimene care prefera sa facă pușcărie decât sa contribuie la întreținerea copilului lor..
Ce e frumos e ca atunci când ies trebuie sa plătească din nou și iar e rea credință dacă au venit și intervine recidiva..
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Urgenta-neplata pensie Emilia87 Emilia87 buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in ... (vezi toată discuția)
Va implor am nevoie de ajutor... este in legatura cu fratele meu (inlocuirea pedepsei amenzii) official page official page Deci,cum va spuneam este in legatura cu fratele meu care in clasa a IX a l-a batut pe un alt baiat.S`au judecat ei sh fratele meu a ramas sa plateasca amenda ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Fernanda85 Fernanda85 Am si eu o intrebare sunt gravida si trebuie sa platesc pensia alimentara in urma pe 8 luni dar nu am nici un venit ,ce se va intampla pot sa fac puscarie ... (vezi toată discuția)