avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

ce pot face saq am, custodia totala a ficei mele nu imi permit un avocat tin sa mentionez ca sunt angajata iar tatal fetitei e inchis in puscarie pt neplata pensiei alimentara
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 10:41, 18 Februarie 2016
gi-jane2 a scris:

@Maria, dacă a avut venit mai ales la vedere și nu a platit, iaca reaua credință. Asta e un exemplu bun de dat alora care nu plătesc sau sfătuiesc pe alții sa nu plătească ca nu are ce sa li se întâmple..na, ca se întâmplă. Mai sunt și specimene care prefera sa facă pușcărie decât sa contribuie la întreținerea copilului lor..
Ce e frumos e ca atunci când ies trebuie sa plătească din nou și iar e rea credință dacă au venit și intervine recidiva..

Cu venitul la vedere este usor, dar ce ne facem cu cel nedeclarat. Aici este problema. Ca de geaba faci adrese la ITM samd, daca domnul nu apare ca fiind angajat, chiar daca este imposibil sa traiesti fara un venit.

Este bine ca s-a inceput si pedepsirea de acest gen. Este, cumva, echivalentul platii pentru refuzul minorului ... doar ca este perfect constitutionala pedeapsa cu inchisoarea.

De asta intrebasem exact ce a facut doamna ca sa stim in ce categorie se incadreaza: cu venituri declarate sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgenta-neplata pensie Emilia87 Emilia87 buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in ... (vezi toată discuția)
Va implor am nevoie de ajutor... este in legatura cu fratele meu (inlocuirea pedepsei amenzii) official page official page Deci,cum va spuneam este in legatura cu fratele meu care in clasa a IX a l-a batut pe un alt baiat.S`au judecat ei sh fratele meu a ramas sa plateasca amenda ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Fernanda85 Fernanda85 Am si eu o intrebare sunt gravida si trebuie sa platesc pensia alimentara in urma pe 8 luni dar nu am nici un venit ,ce se va intampla pot sa fac puscarie ... (vezi toată discuția)