avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate raluca69

Activitate raluca69

Răspuns la discuția recuperare prejudiciu
cum se timbreaza?
anul trecut mi s-a furat un telefon Samsung GALAXY am facut reclamatie la politie si dupa o luna si cteva zile am fost chemata la politie si mi s-a restituit telefonul. Acum am primit o ordonanta de pa Parchet prin care se mentioneaza ca : "Partea vatamata isi poate recupera prejudiciul adresandu-se instantei civile "
Intrebare : ce pot cere in instanta ?
- daune morale
- recuperate abonament pentru acea perioada?
- daune lipsa folosinta ?
Multumesc.

Buna ziua,
Pot cere daune cominatorii pentru hotarare jud. din 2004 investita cu formula executorie in 2012 - punere inposesie si obligarea eliberarii titlului de proprietate, exista model de cerere ?
Răspuns la discuția Actiune in constatare
Deci , avocatul a depus cerere in anulare a somatiei de plata si a semnat " pentru SC x SRL avoct Ion Popescu" insa la dosar nu a depus imputernicire avocateasca, Instanta a admis cererea in anulare , si eu ma mai gandeam poate am o sansa sa pot sa fac "Actiune in constatarea " pentru ca cererea este facuta de catre o persoana fara drept de reprezentare neavand la dosar imputernicire din partea asc x aasrl
Răspuns la discuția Actiune in constatare
Reclamantul nu a fos prezent in instanta la nici un termen , cererea a fost semnata : "pentru X avocat Y " insa imputernicirea avocateasca nu exista la dosar
Actiune in constatarea nulitatii absolute a unei sentinte irevocabile
deoarece avocatul a semnat cererea actiunii fara sa depuna la dosar imputernicire avocateasca pentru reclamant eu fiind parat.
mai este obligatorie mediererea daca a fost introdusa actiune in baza OUG119/2007, admisa în parte cererea de emitere a ordonanţei de plată.
Răspuns la discuția BO INVESTITE
MULTUMESC!
Discuție BO INVESTITE
am cerut investirea BO au fost investite pe 6 -03-2012 dar nu am primit BO investite ce trebue sa fac?
am mers la judecatorie dar de la sev care ar trebui sa- mi inmaneze BO originale investite tot imi spun sa mai incerc ca nu sunt aparute.
Răspuns la discuția Amanare de pronuntare
unde scrie ca e legal sa citesc si eu
va multumesc