avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate corduneanunarcis

Activitate corduneanunarcis

Buna ziua . daca o firma are datori la ANAF se prescrie dupa 5 ani?
Răspuns la discuția daca nu platesc ITM
va multumesc. 2400ron insamna ITM . chiar daca am cesionat firma

Am o firma care a avut 2 angajati si nu prea a mers afacerea si nu am platit ITM.Am facut un contract de cesiune iar cesionarul a tinut sa specifice in contract ca e responsamil de pasivele firmei din momentul semnari cesiuni. aceasta firma functioneaza este vorba de un magazin alimentar. care mai are ceva datori mici la furnizori adica 1000 ron iar ITM este de 2400ron .daca nu le platesc eu fost administrator ce se poate intampla

Răspuns la discuția Radiere sediu secundar
sediul se radiaza i 5 zile iar hatararea o gasiti pe net semnati si depuneti
va multumesc inca odata . la aceea vreme nu am avut bani si era un cerc vicios din cauza dobanzi si nu reuseam sa achit iar dupa 3 ani am vrut sa-i dau 15000euro si pe el nu-l interesa bani si pamantul
Răspuns la discuția Radiere sediu secundar
eu am platit la avocat 350ron deci daca mergeti singur poate la jumate deci ptr radiere sediu secundar iar srl pana in 400 ron taxe
Răspuns la discuția contract de cesiune
MULTUMESC MULT
VA MULTUMESC . IN Contractul de la notariat bineinteles ca nu scrie dobanda scie doar 4000euro
da stiu ca acum camataria este pedepsita de lege ,am pus multi avocati pe care ii cumpara foarte repede el inclusiv pe judecator am aflat ulterior ca erau prieteni. SI acum ne judecam pentru ca pe acel pa;ant am avut o constructie adica biroul firmei si o hala din metal ptr productie ,si acum vrea chirie pe ani din urma ca a castigat terenul o suma exagerata ,ma lupt cu morile de vant
in anul 2007 am imprumutat suma de 4000 euro pentru care am lasat garantie un pamant de 100 000 euro la vremea respectiva. dobinda era de 15 la suta pe luna. am facut la notariat un act de imprumut. dupa 3 ani am vrut sa returnez suma de 15000 euro camatarul nu a fost de acord . ma dat in judecata si a cistigat definitiv si irevocabil . bineinteles cu martori falsi pe care oricind pot sa dovedesc ca au mintit in instanta. se mai poate face ceva dupa aceasta sentinta
Răspuns la discuția contract de cesiune
mai clar am avut un magazin alimentar si functioneaza dar datoriile la ITM sunt mai vechi el functioneaza acum dar in contractul de cesiune el e responsabil de pasive numai din momentul semnari cesiuni deci firma plateste ? contabila mea zice ca trebuie sa le platesc eu ca intra in penal e corect sau nu ?ea fiind acum contabila noului cesionar