Bună ziua, In anul 1984, bunicii din partea tatălui, fac tratamente individuale, lăsând toată averea tatălui meu. In anul 1986, bunicul decedează, iar în 1988, bunica împreună cu frații tatălui meu, dau declarații în fața aceluiași notar, ca fiind străini de succesiunea din partea bunicului. In anul 1991, anul in care sa dat legea Nr 18, bunica face cerere de eliberare a titlului de proprietate pe numele său, că fiind moștenitoare după bunicu. Bunica nu a lucrat niciodată la CAP. ÎNTREBARE. Avea dreptul bunica să facă cerere de eliberare a titlului de proprietate pe numele său?
In 1991, bunica a făcut cerere de eliberare a certificatului pe numele ei, pentru terenurile agricole din partea bunicului din partea CAP, dar moștenitorul bunicului era tatăl meu, prin testament lăsat de bunicu și renunțarea la succesiune din partea bunicii și fraților in favoarea tatălui meu, prin declarații notariale. Se poate cere în instanță, anularea actului?. Mulțumesc tuturor.
Bunicii, înainte de deces, au făcut in anul 1986,testament pe numele tatălui meu, iar frații tatălui meu au renunțat la moștenire prin declarație notarială. Tatal meu a decedat în 1992, dar în succesiune nu apare acest teren. Cui îi revine acest teren?
Buna ziua,
Sambata seara la ora 22.00, am fost oprit pe soseaua Bucuresti-Afumati, in orasul Voluntari(unde locuiesc), in dreptul trecerii de pietoni de la Primarie(la Gheata), pentru ca nu functiona becul de la faza scurta de pe partea stanga. Proiectoarele si becul de la pozitie functionau si erau aprinse. Ma intorcem de la un supermarket care se afla la 2 km de locul unde am fost oprit, si mai aveam 1 km pana acasa. La plecarea de pe loc, farurile functionau. Am fost tras pe dreapta de un echipaj de politie, am fost anuntat de ce am fost oprit, am dat actele la control (talon cu ITP valabil 2016+asigurare valabila+CI+permis conducere), iar in timp ce politistul s-a dus la masina, eu am schimbat becul de la faza scurta in 7-8 minute, avand set de becuri de rezerva la mine. Am fost penalizat cu 6 puncte si amenda de 585 RON. In procesul verbal, scrie ca nu mi s-a retinut certificatul de inmatriculare, deoarece defectiunea a fost remediata pe loc. Mentionez ca nu aveam mai mult de 50 km/ora si purtam centurile de siguranta atat eu cat si pasagerul din dreapta.
Ce pot face in aceasta situatie, in afara sa platesc amenda in 48 ore lucratoare(la jumatate din valoarea totala)?
Am fost miercuri in audienta si mi sa spus ca trebuie sa platesc din 2005 conform legii din Ro. Nu am hartiile de la primarie la mine dar cum ajung acasa am sa va transmit raspunsul primariei.Multumesc
Taxa de prelungire a autorizatiei am platit-o in momentul in care am facut receptia casei, respectiv in 2007. Mi s-a spus ca trebuia sa fac prelungirea autorizatiei in 2005 cind aceasta expira. Din acest motiv trebuie sa platesc impozit din 2005 cu toate ca atunci nu exista decit fundatia casei.Nu am cum sa dovedesc acest lucru chiar daca nici acum nu este casa terminata in intregime. Multumesc
In 2005 mi-a expirat autorizatia de constructie, iar eu aveam numai fundatie la casa. In 2007 am facut receptia iar in fisa de calcul am platit prelungire de autorizatie(800 zile) plus amenda. In 2005 nu am facut receptie provizorie pentru ca nu am stiut. Este normal sa platesc impozit din 2005? Multumesc