avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate VALENTINABA

Activitate VALENTINABA

Răspuns la discuția Blocare cadastru
Adica sa o rog pe persoana care mi-a blocat cadastrul sa renunte cu semnatura? Va dati seama ca am evacuat-o din casa? In ce relatii credeti ca sunt cu ea? In niciun caz nu pot face asta. Alta varianta care ar fi?
Va rog sa ma ajutati intr-o problema (As dori mai multe pareri, va rog)
Sunt proprietara a unei case cu teren de 30 de ani. In casa mea a locuit o persoana care acum 5 ani m-a dat in judecata sa-i fac acte pe casa. Anul trecut s-a terminat procesul in favoarea mea (adica hotarare definitiva si irevocabila). Am evacuat-o cu executorul judecatoresc in luna aprilie acest an. Persoana respectiva, stia ca are sa piarda procesul si a facut o actiune (in decembrie anul trecut) prin care cerea o suma enorma ca urmare a investitiei sale in acea casa. Cu certificatul de grefa (dupa depunerea actiunii) ea s-a dus la oficiul pentru cadastru. Din acel moment mie m-i s-a blocat cadastru. Interesant este ca in momentul in care am evacuat-o din casa, ea luase tot ce ceruse in acea actiune si a si semnat executorului acest lucru.
Problema mea este ca am in continuare cadastrul blocat si nu pot vinde acea casa. Ce trebuie sa fac pentru a nu mai fi cadastrul blocat? Specific faptul ca acea actiune pe care ea a depus-o a ramas asa, fara sa fim chemati in judecata fara nimic. Dar cadastrul meu e blocat. Va rog sa ma ajutati! Spuneti-mi ce am de facut sa pot vinde casa. Am o urgenta nevoie sa o vand....!
Multumesc ft. mult!
Răspuns la discuția salariu director general
multumesc pt rapunsuri. a obtinut 8000 lei =D>
Răspuns la discuția salariu director general
nu este nimeni de la resurse umane pe aici? persoana despre care vorbeam ( directorul general) trebuie sa spuna pretentiile salariale maine. nu a mai fost pe un astfel de post si nu stie cat sa ceara. va rog....stie cineva?
acest post presupune sa ai studii superioare. in cazul directorului pe care il veti numi, acesta se incadreaza. referitor la sal, acesta trebuie sa fie minim sal minim pe economie. numai e obligatoriu sa-l treceti conform studiilor superioare. totusi, va recomand sa-l faceti la 1000 lei. sa treci de la as manager la director si sa ramai la acelasi sal nu prea e bine.
Răspuns la discuția salariu director general
da, asta stiam dar ma gandeam ca poate cunoaste cineva o grila de salarizare pt acest post.
Răspuns la discuția Mod completare D394
continuare: asa treb facut la fiecare client si furnizor in parte
Răspuns la discuția Mod completare D394
trebuie sa pui val fara tva, tva si val totala la fiecare client si furnizor insa adunate ( adica clientul x are in ian val de 300 + inca 200 + inca 500 pe intreaga luna. tu trebuie sa aduni toate astea adica iti va da 10 000 si aceasta val o pui in 394 + tva + val totala. asa treb facut la fiecare c
trebuie sa-ti dai demisia daca nu ai de gand sa te intorci. data trebuie sa fie cea in care ar trebui sa te intorci la serviciu, adica cand implineste copilul 2 ani. poti intreba la itm. sunt draguti si iti vor raspunde.
Răspuns la discuția salariu director general
multumesc pt raspuns. mi se pare ft putin ce-mi spuneti Dvs. tinand cont ca in aceasta firma persoana responsabila cu obtinerea autorizatiilor ia un sal de 4500 ron, eu cred totusi ca dir general ar trebui sa aiba cel putin dublu fata de acesta mai ales ca este dir gen il are in subordine pe acesta.