Iulian Manea a scris:
C.A.R. este organizata distinct si este independenta de locul unde se afla. Nu face parte din unitatea miliatra.
Dl Iulin tin sa va contrazic cu toate ca Dvs. ca si contabil ar trebuii sa stiti mai bine
fondul CAR FACE PARTE din U.M. ... din care fac parte iar contributia mea lunara cat si cea a colegilor trec si prin sectorul financiar deoarece acea oprire apare pe fluturasul de salariu
si o sa spuneti ca nu are valoare deoarece apare ca si numita retineri dar in cazul in care voi ajunge in instanta voi cere sa fiu contrazis cum ca acea retinere este altceva decat contributia la fondul CAR
problema mea principala este ca cucoana ce se ocupa de administrarea fondului CAR imi vinde gogosi si imi spune sa ii las un cont bancar si in 3 luni maxim imi restituie intreaga suma stransa pana in prezent in contul meu si ii vireaza in acel cont bancar .... SUFELTU nenica ... pai cine mai pune botul la asemenea dulcegarii in ziua de astazi,sa ma trezesc peste 3 luni ca imi spune dute mai cumetre de aici ca ti-am dat banii