avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate blackshaddow

Activitate blackshaddow

Răspuns la discuția Recuperare fond CAR din MApN
Iulian Manea a scris:

C.A.R. este organizata distinct si este independenta de locul unde se afla. Nu face parte din unitatea miliatra.

Dl Iulin tin sa va contrazic cu toate ca Dvs. ca si contabil ar trebuii sa stiti mai bine
fondul CAR FACE PARTE din U.M. ... din care fac parte iar contributia mea lunara cat si cea a colegilor trec si prin sectorul financiar deoarece acea oprire apare pe fluturasul de salariu
si o sa spuneti ca nu are valoare deoarece apare ca si numita retineri dar in cazul in care voi ajunge in instanta voi cere sa fiu contrazis cum ca acea retinere este altceva decat contributia la fondul CAR

problema mea principala este ca cucoana ce se ocupa de administrarea fondului CAR imi vinde gogosi si imi spune sa ii las un cont bancar si in 3 luni maxim imi restituie intreaga suma stransa pana in prezent in contul meu si ii vireaza in acel cont bancar .... SUFELTU nenica ... pai cine mai pune botul la asemenea dulcegarii in ziua de astazi,sa ma trezesc peste 3 luni ca imi spune dute mai cumetre de aici ca ti-am dat banii
Răspuns la discuția Recuperare fond CAR din MApN
eiii de unde sa fi citit statutul cand am fost inscrisi atat eu cat si toti colegii cu forta
daca aveam nevoie de o adeverinta de salariu pentru imprumut la banca ne spunea comandantul ca nu ne da pana nu ne inscriem la fondul CAR aceasta in contextul in care sotia Dl-ui comandant se ocupa cu admininstrarea fondului CAR,si va dati seama sub paravanul sotului facea fel de fel de msimasuri pentru ca avea putere
acum imi spune sa imi dau demisia si sa ii las eu un cont bancar ca imi punea ea banii in decursul a 3 luni :)) va dati si dumneavoastra seama ce gandeste cucoana ca si-a gasit prostu'
va mai intreb daca nu primesc banii la data demisiei am dreptul de a formula o plangere penala impotriva doamnei respectiv unitatii militare,si plangere la DGA?
incepand cu data de 1.10.2014 imi voi da demisia din MApN urmand a trece la procedurile de lichidare
de multi ani sunt membru CAR in unitatea militara unde activez ca angajat
intrebarea mea este:
-este legal ca doamna de la CAR sa ma amane si s anu imi dea banii daca de la data mentionata mai sus numai sunt angajat in unitatea respectiva?
-o lege exacta clara in sensul acesta unde gasesc?
-mentionez ca cucoana face manareli mari cu fondul CAR si acum o da de gard pentru ca nu are de unde sa imi restituie suma
multumesc
exista chitante de ani de zile prin care s-a platit acel loc de veci chiar in avans acum primaria ne mai baga pe gat o taxa/contract de concesionare
eu totusi am cerut baza legala daca exista
buna ziua
am o nelamurire si as dori sa ma indrumati in vreun fel
de curand mi-a decedat bunicul,l-am ingropat dupa datina crestina am platit toate taxele ce erau de platit toate bune dupa care la 2 saptamani de la inhumare m-am trezit cu somatie ca trebuie sa ma prezint la primaria sa semnez si sa imi fie inmanat CONTRACT DE CONCESIONARE PE MORMANT pentru urmatorii 7 ani
spunetimi si mie va rog cat de legal se comporta primaria in contextul in care pentru acel cimitir anual mai sunt inca 2 sau 3 taxe platite taxa de intretinere a cimitirului,plata locului de veci pe nustiu cati ani asta in momentul in care inhumezi pe raposatul si numai stiu exact ce taxa
multumesc anticipat astept un raspuns in acest caz in sensul cum pot evita incheierea acestui contract de concesionare
dupa cum va spuneam am sunat astazi din nou la ei si am primit un raspuns nefoicial prin telefon ca da se cunoaste ca sunt probleme in zona si ca o sa mai dureze remedierea dar nu se stie cand si pentru cat timp
cat despre solutii de compromis cum le-am propus nici vorba .... mi-au spus ,,compania ... nu accepta niciuna dintre conditiile propuse de dvs'' ei atunci daca nu or sa accepte o sa arunc frumos simul si nu o sa le mai platesc niciun abonament pana o sa se plictiseasca si recuperatorii si ei de mine si gata o sa patesc ce au patit si ceilalti romani care nu platit abonamentele adica NIMIC
Răspuns la discuția neplata abonament telefon
bun inteleg acest lucru dar ce pot patii in situatia aceasta?
daca nu platesc de niciun fel
si cu plrivire la situatia ,,am consumat trebuie s aplatesc'' sunt de acord,sunt de acord chiar si cu tarifele lor dar nu sunt de acord cu faptul ca nu pot accesa serviciul cost control ca s averific cat cost suplimentar am facut deoarece serviciul cost control se actualizeaza doar de doua ori pe zi asta au recunoscut-o chiar si ei
Răspuns la discuția neplata abonament telefon
va salut si va doresc un an nou fericit
am un abonament la Vodafone cu trafic internet inclus,am depasit cat aveam mega inclusi in abonament dupa care am fost taxat cu tarifele lor astronomice pentru trafic suplimentar in valoare de 172 de euro,bani pe care nu sunt de acord sa-i platesc deoarece serviciul cost control nu se actualizeaza decat de 2 ori pe zi deci daca eu vedeam ca am cost suplimentar nu faceam acest cost suplimentar ci ma opream
ce pot patii in aceasta situatie daca numai platesc abonamentul sau daca platesc doar pretul abonamentului care este de 11 euro fara sa platesc acei 172 euro din trafic de date facuti ?
mentionez ca am achizitionat si telefon subventionat odata cu incheierea contractului cu ei si mai am 12 luni de perioada contractuala
va doresc un an nou fericit si lipsit de surprize neplacute

am un abonament la una dintre companiile de telefonie mobila ce care incepe cu V in care am inclus un anumit numar de mega trafic de date internet.
acel trafic de date l-am consumat si am depasit facand cost suplimentar 170 de euro,cand am vazut eram s acad jos,acest trafic facandu-l dupa spusele lor in 90 de minute.
am sunat la serviciul clienti dupa care am fost redirectionat catre serviciul de date ca sa le explic ca nu am putut tine evidenta traficului de date deoarece serviciul info cost nu se actualizeaza decat de 2 ori pe zi lucru recunoscut de altfel si de ei,am incercat sa le explic ca trebuia totusi sa ma atentioneze si sa imi trimita un mesaj ca am depasit 10,30,50 de euro din cost suplimentar doar din trafic de date si ma opream dar nu am stiut :(
in situatia de fata ce pot face deoarece ei o tin pe a lor ca eu sunt de vina ca nu mi-am contorizat traficul eu spun ca nu am avut cum sa mi-l contorizez pentru ca serviciul cost control nu se actualizeaza la minut si a ramas sa platesc aceasta suma

vreau sa va intreb:
1.daca nu platesc aceasta suma deci numai platesc decat abonamentul lunar pana la sfarsitul perioadei contractuale ce se poate intampla?
mentionez ca am cumparat si un telefon de la ei o data cu incheierea abonamentului
din experienta mea cu ei pana acum nu cred ca or sa accepte o solutie de compromis sub nicio forma dar toate informatiile primite de la dvs imi sunt de foarte mare ajutor pentru a-mi forma planul de atac sa zic asa
va multumesc pe aceasta cale pentru sfaturi si va doresc sarbatori fericite si multa sanatate tuturor