avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters241292

Activitate ContSters241292

Răspuns la discuția Injurii si calomnie
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Injurii si calomnie
Va multumesc pentru raspuns! Pot cere daune morale sau este o pedeapsa administrativa pentru faptuitor? (nu stiu daca m-am exprimat corect in termeni juridici!)
Buna ziua,
As vrea sa stiu ce as putea sa fac daca un coleg de serviciu prolifereaza la adresa mea, de regula in lipsa mea, fel de fel de injurii si ma calomniaza fata de ceilalti colegi? Pot deschide actiune in instanta sau care este calea de a-mi apara onoarea si demnitatea. Mentionez ca toatea astea se intampla intr-o scoala.
Multumesc!
Răspuns la discuția Carti proprii
Chiar nu pot primi raspuns la o intrebare???
Răspuns la discuția Carti proprii
Buna ziua,
Chiar nimeni nu-mi poate raspunde la intrebarea pusa? E atat de complicat, oare? Va rog respectuos, totusi, sa ma lamuriti cum ar trebui sa procedez sa fiu in legalitate cu vanzarea acestor carti proprii.
Discuție Carti proprii
Buna ziua,
Sunt autor de culegeri de matematica pe care le tiparesc cu ISBN prin edituri recunoscute si imi platesc singur toate cheltuielile de publicare. Cum as putea sa-mi vand cartile legal? Trebuie sa declar la primarie (financiar) ca o sa realizez venit, chiar daca eu intentionez macar sa-mi scot cheltuielile facute cu publicarea acestor carti?
Răspuns la discuția Taxa poluare
Va multumesc!
Răspuns la discuția Taxa poluare
Multumesc pentru raspuns, dar am fost ieri la trezorerie si mi s-a spus ca nu mai pot recupera taxa pentru ca anul 2010 este prescris. Ma puteti lamuri mai exact ce trebuie sa fac?
Discuție Taxa poluare
Buna seara si LA MULTI ANI!
Am cumparat un autoturism in 2010 si am platit taxa de poluare in 08.04.2010. Mai pot recupera aceasta taxa?
Discuție Formularul 630
Buna ziua,
Daca din ianuarie 2012 pana in august 2012 (inclusiv), am fost in concediu medical, mai trebuie sa achit acele diferente stabilite de ANAF prin decizia de impunere anuala pe 2012? (formularul 630). Mentionez ca lucrez in invatamant si cotele aferente sunt retinute autiomat din salariul meu.