avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate moraruconsuela

Activitate moraruconsuela

Sunt casatorita de 23 ani si eu si sotul avem fiecare cate doi copii din casatorii anterioare iar sotul a decedat.va rog daca puteti sa mi spuneti cat imi revine mie din casa si daca dupa dezbatere pot sa le dau copiilor defunctului despagubirii in bani si eu sa raman in casa.Va multumesc
va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu divort si partaj.Sunt laadouacasatorie de 23 ani si sunt casatorita legal.Zilele acestea a intrervenit un conflict intre noi care nu se mai poate stinge si vom divorta la notariat.problema este ca sotul doreste ca eu sa plec din casa patru ca asa vrea si asa crede el ca ,daca divortam el ma poate alunga si sa ramana in casa si sa isi aduca copii.Asa cum spuneam venim fiecare din cate o casatorie anterioara si avem fiecare cate doi copii.Suntem persoane in varsta cu copii mari si cu nepoti.casa in care locuim este compusa din doua camere hol bucatarie baie in curte garaj simagazie.vreau sa ma lamuriti cum sa procedez ptr ca eu nu voi pleca din casa dupa divort asa cum crede el de fapt asta isi doreste sa ma alunge din casa in urma divortului.Ce trebuie sa fac ca sa ramanem amindoi in casa si fiecare sa si vada de treaba lui ptr ca nu doreste sa vanda casa si sa impartimTOTUL SI FIECARE PE DRUMUL LUI.EL VREA CA EU SA PLEC SI SA VINA COPII LUI SI NEPOTI IN CASA
Răspuns la discuția adoptie
va multumesc mult si imi cer scuze daca v-am deranjat .
Răspuns la discuția adoptie
va multumesc.as vrea sa-l infiez dar din familie cu acordul parintilor naturali de la o familie care are mai multi copii si care ar dori sa mi-l dea,oferindui copilului o viata mult mai buna eu avand o situatie materiala si finaciara mai buna.nu vreau sa-l adopt prin protectia copilului.vreau sa stiu daca se poate asa ceva.va multumesc
Stau la parter am balcon si as vrea sa-l prelungesc fara sa fac alte modificari privind structura de rezistenta a cladiri.As vrea sa stiu unde, si cui care institutii ma pot adresa ma pot adresa pentru autorizatie de constructie.Va multumesc
Discuție adoptie
Buna ziua!As dori sa stiu daca pot lua in ingrijire un copil minor cu acordul parintilor. scris binenteles sau daca se poate infia un copil din familia naturala si ce trebuie fcut ce pasi trebuiesc facuti in mabele cazuri.Va multumesc
iImi cer scuze daca v am jignit nu asta a fost intentia mea . Eu imi doresc sa ma lamureasca cineva ptr ca legea spune una daca intrebi un jurist iti spune altceva in legatura cu litigiile de munca , Vreau sa stiu daca pe perioada cat unitatea a facut disponibilizari colective pe motive care nu tin de persoanele disponibilizate si are oameni in somaj adica 12 luni cat sunt somerii in plata are dreptul sa angajeze alte persoane, sa organizeze concurs pentru ca am aflat ca s au si primit cereri de angajarea din afara si va spun sincerca ma simt nedreptatita ca acum pe perioada cat sunt in somaj sa angajeze persoane din afara unitatii. Va multumesc si inca odata imi cer mii de scuze daca v am jignit
va rog din tot sufletul sa mi raspundeti exact la intrebare nu cu leg din codul mincii ptr ca asa pot si eu sa citesc legea.asa cum v am mai spus sunt in somaj din august 2011 fiind disponibizizata in urma unor concedieri colective.acum din date neoficiale am aflat ca sau deblocat 2 locuri .va rog sa mi spuneti care este perioada de somaj prin care unitatea ma poate reincreincadra in munca cu aceleasi drepturi va multumesc
in luna agust 2011 am fost disponibilizata( disponiobilizare colectiva)pentru ca unitatea avea dificultati de natura financiara,ptr ca sa diminuat bugetul si am beneficiat de somaj.si acum sunt somer in plata.Din surse neoficiale am aflat sau mai bine zis neoficial am aflat ca unitatea ala care am lucrat are nevoie de trei angajati si a cerut infiintarea .deblocarea nu stiu exact sa va zic a trei locuri .vreau sa va intreb eu ce pot face sau exista vreo solutie ca sa ma reangajez la aceeasi unitate .stiu ca in lege scrie ca unitatea care a facut disponoibilizare daca are nevoie trebuie sa te cheme.in cazul in care nu ma va hema csi va angaja alte persoane cum trebuie sa procedez si daca am castig in instanta.Va multumesc