avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu divort si partaj.Sunt laadouacasatorie de 23 ani si sunt casatorita legal.Zilele acestea a intrervenit un conflict intre noi care nu se mai poate stinge si vom divorta la notariat.problema este ca sotul doreste ca eu sa plec din casa patru ca asa vrea si asa crede el ca ,daca divortam el ma poate alunga si sa ramana in casa si sa isi aduca copii.Asa cum spuneam venim fiecare din cate o casatorie anterioara si avem fiecare cate doi copii.Suntem persoane in varsta cu copii mari si cu nepoti.casa in care locuim este compusa din doua camere hol bucatarie baie in curte garaj simagazie.vreau sa ma lamuriti cum sa procedez ptr ca eu nu voi pleca din casa dupa divort asa cum crede el de fapt asta isi doreste sa ma alunge din casa in urma divortului.Ce trebuie sa fac ca sa ramanem amindoi in casa si fiecare sa si vada de treaba lui ptr ca nu doreste sa vanda casa si sa impartimTOTUL SI FIECARE PE DRUMUL LUI.EL VREA CA EU SA PLEC SI SA VINA COPII LUI SI NEPOTI IN CASA
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:00, 1 August 2013
Daca locuinta e bun comun, nu aveti nimic de facut decat sa ramaneti in casa si daca va alunga sa chemati politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in natura optymystyk2016 optymystyk2016 Buna ziua, In urma unui divort din anul 1985, nu s-a facut partajul la timpul acela, ci a intrat pe rol abia in clipa de fata. Cu banii din cadourile de ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii. consecinte damian_s damian_s Buna seara. Suntem patru frati si patru nepoti dupa o sora decedata, am dori sa incepem dezbaterea mostenirii si am dori sa aflam cateva informatii. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Intrebari la un partaj ovidiu0902 ovidiu0902 Buna ziua,ma aflu si eu intr-o situatie de partaj la trei ani dupa divort si si am si eu niste intrebari,poate aflu si eu raspunsurile la ele,dar sa va spun ... (vezi toată discuția)