avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate alina_blue_lupu

Activitate alina_blue_lupu

Astazi tocmai ce am avut un control de la Politia Locala si pentru ca nu au avut ce sa gaseasca au spus ca in conformitate cu o HOTARARE DE CONSILIU LOCAL din 2008 ,nu am stampila pe RUC de la primarie, si ca cea de la Directia de finante nu e indeajuns.Si ca este amenda de 1000 lei.
Se poate asa ceva?
Daca am un TV in bar ce taxe trebuie sa platesc ptr el?
la inceputul lunii Decembrie am deschis un bar, in care am un TV cu abonament ptr care mi s-a spus ca nu mai e nevoie de nici o autorizatie ca e inclusa in abonament,dar in urma unui control al politiei s-a constatat ca imi lipsea autorizatia ptr drepturi de autor, drept urmare in ziua urmatoare am fost si am facut acesta autoriz si ptr perioada anterioara.
Acum sunt chemata la politie ptr " dosar penal"
Se poate asa ceva?Nu imi vine sa cred.
Proprietarul actual al magazinului spune ca trebuie sa astepte hotararea de licihdare a societatii ca sa-mi poata vinde magazinul, dar daca firma se lichideaza, lichidatorul poate vinde altcuiva?
Societatea de la care doresc sa cumpar un imobil( magazin) se afla in stare de lichidare; imi poate vinde magazinul sau trebuie sa astept dupa ce ies toate actele de lichidare a societatii respective?
Răspuns la discuția Contract vanzare-cumparare bar
Multumesc, dar mai am o nelamurire: terenul respectiv nu are cadastru?
dosresc sa cumpar un bar care este ridicat pe un teren inchiriat.Acel bar are autorizatie de " constructie provizorie".Cine imi poate intocmi ctr de vanzare-cumparare si ce acte mai sunt necesare?