avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters241420

Activitate ContSters241420

Răspuns la discuția Radiere auto
FACI UN ACT DE VANZARE-CUMPARARE INTRE TINE SI MAMA, TATA, FRATE, SORA ... ETC... SI GATA AI SCAPAT... TE DUCI FRUMUSEL SI O RADIEZI DE LA PRIMARIE.
Răspuns la discuția Calcul pensie de intretinere
reclamanta nu este minora, are 21 de ani si este studenta (sau urmeaza sa fie din octombrie) si are si venituri.
Daca pensia de intretinere se calculeaza la salariul minim pe economie... la ce ma mai ajuta intampinarea??? eu avand salariu sub minim pe economie !!!??!!
Buna seara!

Cum se calculeaza pensia de intretinere ??!!
Din luna ianuarie 2014 sunt angajat cu contract de munca (pe perioada nedeterminata) si lucrez 1 ora pe zi, salariul meu net este conform cu statul de plata in suma de 100 (una suta) lei.
1.Pensia de intretinere se calculeaza din venitul meu net sau in raport cu salariul minim pe economie.
2.Este obligatoriu sa depun intampinare la Comunicare Adresa ( primita astazi de la judecatorie) sau astept sa primesc citatie pentru primul termen ?!?!?
Buna dimineata!

Va rog mult, sa ma ajutati cu o cerere pentru reducere pensie intretinere major!

multumesc anticipat. :)
Discuție Cazier
Buna ziua!
Avand in vedere ca am o condamnare de 600 lei cu suspendare, se trece in cazier??!!

Pentru a ma angaja am nevoie de cazier, cum v.a arata cazierul meu, o sa fie in regula pentru angajare ???!!???
Buna ziua! au trecut 2 luni de la pronuntarea unei hot jud art 305, care consta in 600 lei amanda penala cu suspendare.
Problema este ca nu am primit hotararea sa pot face recurs....!!
Care este termenul de comunicare al unei hot jud????
Multumesc anticipat.
buna ziua!
In luna septembrie 2011 am primit prin posta o hot jud prin care sunt obligat sa platesc pensie de intretinere in valoare de 120 ron incepand cu luna aprilie 2011.
Incepand cu luna octombrie 2011 la o luna dupa ce am primit instiintarea am inceput sa trimit lunar prin mandat postal suma de 55 ron pana in luna sep 2012.
Mentionez urmatoarele lucruri: eu nu am loc de munca din 2010 si fiica mea a terminat studiile in luna iunie 2012.
Pe data de 12 sep 2012 am fost impreuna cu domnul politist care se ocupa de dosar sa faca prezentarea dosarului in fata procurorului ! domnul procuror a spus ca este abandon de familie pe art 305... si ca dosarul o sa ajunga in instanta !
Va intreb, ce inseamna ,,neplata cu rea-credinta,, ???
Va mai spun doar ca am platit timp de 15 ani de zile pensie alimentara!
Va multumesc anticipat !
Discuție sentinta civila
buna seara! am primit o sentinta civila care ma obliga sa platesc o pensie de intretinere!!!
in aceasta sentinta civila s-a strecurat o greseala... judetul este trecut gresit... in buletinul meu domiciliul este in jud x iar in sentinta este jud y!!!
ce efecte are aceasta greseala???!!

va multumesc mult!
:(:(:(